Dzięki za fajną lekturę

Kapitańska Baba napisał(a):Jak inne były Twoje widoki od naszego ostatniego powrotu z Aten - zobacz co nam Zima zafundowała
"majkik75"]
Ale będzie jakaś relacja?![]()
Ponieważ jesteśmy w okresie wybitnie serniczkowym, to serniczek musi być i to z rodzynkami
maslinka napisał(a):Super zdjęcia z samolotu!
Gosiu, dzięki za bardzo ciekawą relację![]()
Kapitańska Baba napisał(a):Śliczne zdjęcia z wysokości![]()
te kiero napisał(a):Standardowo mega relacja i super zdjęcia z konkretnym info.
piekara114 napisał(a):Gosiu, dzięki za relację,
dangol napisał(a):Gosiu, było jak zwykle piękniei wspaniale się z Wami zwiedzało.
majkik75 napisał(a):Dziękuję za relację i opisy. Nie wiem kiedy i czy zawitam na Korfu, ale Twoja relacja pięknie pokazuje wyspę
Bardzo się cieszę, że relacja i zdjęcia Wam się podobałytony montana napisał(a):Ja także dziękuję za świetną relację, zdjęcia "samolotowe" też fajne na koniec!
maslinka napisał(a): Może kiedyś wykorzystam Twoje wskazówki
piekara114 napisał(a):na mojej mapce przybyło kilka flagMoże w przyszyłym roku te miejsca odwiedzę, kto wie...ale na pewno kiedyś się przydadzą...
Życzę Wam zrealizowania planów wyjazdowych.dangol napisał(a): Co prawda jak dotąd jakoś Korfu nie było w naszych planach, ale kto wie? Zwłaszcza, że z Wrocławia mamy bezpośrednie loty... Najpierw jednak trzebazrealizować plan na Iraklię, oby w końcu się udało.
Staramy się zawsze sporo obejrzeć. Auto na więcej dni nie było nam potrzebne, bo stałoby tylko na parkingu. Do zwiedzania stolicy wyspy w zupełności wystarczył dojazd autobusem a rejs na Paxos i Antipaxos wykupiliśmy z BP. Zapewne gdybyśmy dłużej byli na wyspie, to samochód używalibyśmy wtedy przez kilka kolejnych dni.piekara114 napisał(a):Dużo zobaczyliście jak na to, że nie mieliście auta na cały pobyt.
Bo jak tak rozwlekle piszęte kiero napisał(a):Czułem się jakbyście na Korfu co najmniej 2 miechy byli![]()
No faktycznie chmury zasnuły wszystko. Ale latem też zdarzają się takie loty, gdy nic nie widać w dole.Kapitańska Baba napisał(a):Jak inne były Twoje widoki od naszego ostatniego powrotu z Aten - zobacz co nam Zima zafundowała
Tak, znajomość topografii wyspy pozwoliła mi na rozpoznanie z góry miejsc, które odwiedziliśmy.Kapitańska Baba napisał(a):Fajnie patrzeć na wyspę gdy się ją zna, człowiek nawet z lotu wyszukuje jakieś detale - jak Wy swój hotel![]()
Faktycznie bardzo fajnie nam się zbiegły relacje. Ja pokazałam Korfu od strony lądu, a Ty od strony morza, czyli z zupełnie innej perspektywy.Kapitańska Baba napisał(a):Dzięki za tę relację - była mi szczególnie bliska - zaczęłaś pisać pierwsza i przywoływałaś moje jakże świeże wspomnienia z pierwszego razu![]()
Było cudnie![]()
![]()
Bardzo dziękuję za życzenia i wzajemnie życzę Wszystkim samych dobrych chwil w Nowym Roku oraz wspaniałych wyjazdów.majkik75 napisał(a):Wszystkiego dobrego na Nowy Rok!
Już się za nie zabieram.dangol napisał(a):z niecierpliwością czekam na kolejne wspomnienia.
megidh napisał(a):PS. Właśnie dzisiaj na Netflixie ukazał się 3 sezon serialu "Maestro na wyspie", więc wieczór zarezerwowałam sobie na jego oglądanie.
megidh napisał(a)::hut:
Po odebraniu bagaży pożegnaliśmy się z Anną i jej mężem, którym w tym miejscu serdecznie dziękuję za wspaniałe towarzystwo.
Dziękipiotrf napisał(a):Serialu nie oglądałem , ale Twoją relację tak i to z wielką przyjemnością![]()
Bardzo Ci za nią dziękuję, będzie wykorzystana przy najbliższej wizycie na wyspie
Zdjęcia z lotu ptaka bardzo ciekawe
Też nie poznałam wszystkiego, co ta wyspa oferuje, więc trzeba będzie kiedyś pomyśleć o powrocie.wiola2012 napisał(a):Bardzo dziękuję za relację, w której odkryłaś wiele nieznanych mi na Korfu miejsc.
Też się cieszę, bo pisanie relacji bardzo wspomaga wspomnienia i pozwala je zachować w pamięci przez dłuższy czas. A niestety ta przerwa od powrotu z Barcelony do chwili obecnej zatarła już sporo tych wspomnień. Dzięki zdjęciom i notatkom będę mogła sobie sporo przypomnieć.wiola2012 napisał(a):Bardzo się cieszę też, że zaczęłaś Barcelonę
Zielono i lazurowo. Właśnie te dwa kolory najbardziej mi zapadły w pamięć po poznaniu wyspy Korfu, Paxos i Antipaxos.pomorzanka zachodnia napisał(a):Dziękuję za relację. Było bardzo zielono!!
Cieszę się, że macie takie same odczuciaaga_stella napisał(a):megidh napisał(a)::hut:
Po odebraniu bagaży pożegnaliśmy się z Anną i jej mężem, którym w tym miejscu serdecznie dziękuję za wspaniałe towarzystwo.
Gosiu Tobie i Waldkowi także bardzo, bardzo dziękujemy. Było super!
Nawet się zastanawiałam, czy z Twojej propozycji nie skorzystać, ale nie chciałam tytułem zniechęcać do wyspy.aga_stella napisał(a):Jakby nie ten szatański upał, to pewnie byłabym żywsza![]()
Jak Gosia zapytała jaki dałabym tytuł relacji bez zastanowienia oznajmiłam W piekle Korfu.
Mina Gosi była bezcenna![]()
Wspomnienia są super, szczególnie te miłe.aga_stella napisał(a):Dzięki też za relację, wiele się dowiedziałam i miło powspominać.