napisał(a) megidh » 28.12.2024 12:15
maslinka napisał(a):Super zdjęcia z samolotu!
Gosiu, dzięki za bardzo ciekawą relację
Kapitańska Baba napisał(a):Śliczne zdjęcia z wysokości
te kiero napisał(a):Standardowo mega relacja i super zdjęcia z konkretnym info.
piekara114 napisał(a):Gosiu, dzięki za relację,
dangol napisał(a):Gosiu, było jak zwykle pięknie
i wspaniale się z Wami zwiedzało.
majkik75 napisał(a):Dziękuję za relację i opisy. Nie wiem kiedy i czy zawitam na Korfu, ale Twoja relacja pięknie pokazuje wyspę
tony montana napisał(a):Ja także dziękuję za świetną relację, zdjęcia "samolotowe" też fajne na koniec!
Bardzo się cieszę, że relacja i zdjęcia Wam się podobały
.
maslinka napisał(a): Może kiedyś wykorzystam Twoje wskazówki
piekara114 napisał(a):na mojej mapce przybyło kilka flag
Może w przyszyłym roku te miejsca odwiedzę, kto wie...ale na pewno kiedyś się przydadzą...
dangol napisał(a): Co prawda jak dotąd jakoś Korfu nie było w naszych planach, ale kto wie? Zwłaszcza, że z Wrocławia mamy bezpośrednie loty... Najpierw jednak trzeba
zrealizować plan na Iraklię, oby w końcu się udało.
Życzę Wam zrealizowania planów wyjazdowych.
piekara114 napisał(a):Dużo zobaczyliście jak na to, że nie mieliście auta na cały pobyt.
Staramy się zawsze sporo obejrzeć. Auto na więcej dni nie było nam potrzebne, bo stałoby tylko na parkingu. Do zwiedzania stolicy wyspy w zupełności wystarczył dojazd autobusem a rejs na Paxos i Antipaxos wykupiliśmy z BP. Zapewne gdybyśmy dłużej byli na wyspie, to samochód używalibyśmy wtedy przez kilka kolejnych dni.
te kiero napisał(a):Czułem się jakbyście na Korfu co najmniej 2 miechy byli
Bo jak tak rozwlekle piszę
.
Kapitańska Baba napisał(a):Jak inne były Twoje widoki od naszego ostatniego powrotu z Aten - zobacz co nam Zima zafundowała
No faktycznie chmury zasnuły wszystko. Ale latem też zdarzają się takie loty, gdy nic nie widać w dole.
Kapitańska Baba napisał(a):Fajnie patrzeć na wyspę gdy się ją zna, człowiek nawet z lotu wyszukuje jakieś detale - jak Wy swój hotel
Tak, znajomość topografii wyspy pozwoliła mi na rozpoznanie z góry miejsc, które odwiedziliśmy.
Faktycznie bardzo fajnie nam się zbiegły relacje. Ja pokazałam Korfu od strony lądu, a Ty od strony morza, czyli z zupełnie innej perspektywy.
majkik75 napisał(a):Wszystkiego dobrego na Nowy Rok!
Bardzo dziękuję za życzenia i wzajemnie życzę Wszystkim samych dobrych chwil w Nowym Roku oraz wspaniałych wyjazdów.
dangol napisał(a):z niecierpliwością czekam na kolejne wspomnienia.
Już się za nie zabieram.
PS. Właśnie dzisiaj na Netflixie ukazał się 3 sezon serialu "Maestro na wyspie", więc wieczór zarezerwowałam sobie na jego oglądanie.