megidh napisał(a):Miałam wielką ochotę na odwiedzenie tego baru podczas wyjeżdżania z Paleokastritsy, ale niestety nie daliśmy rady. Temperatura była bowiem już bardzo wysoka, a żeby zejść z poziomu ulicy do beach baru, to należy zejść po schodach, które mają aż 142 stopnie.
Taki fart .piotrf napisał(a):Gosiu , pięknie się zbiegły w czasie Wasze ( Twoja i Beaty ) relacje z odwiedzin w jaskiniach wysp Morza Jońskiego
Wybrzeża greckich wysp są niesamowite.piotrf napisał(a):Pięknie tam
Chyba już sporo pinesek masz na tej swojej mapce . Ciekawe kiedy na żywo zobaczysz pozaznaczane na niej miejsca.piekara114 napisał(a):Ten bar już sobie do mapki dorzuciłam
Zazdroszczę Wam tej wizyty.Trajgul napisał(a):megidh napisał(a):Miałam wielką ochotę na odwiedzenie tego baru podczas wyjeżdżania z Paleokastritsy, ale niestety nie daliśmy rady.
Nam się udało pójść do tego baru, na co mocno nalegałem . Muzyka, klimat, masa młodych ludzi, skoki ze skał czy z trampoliny do morza, to coś pięknego. Jak mi się uda to wieczorkiem wstawię kilka zdjęć.
Tak, miejsce jest świetne. Ale jest też bardzo oblegane i w pełnym sezonie jest tam bardzo tłoczno. Czytałam opinie, że jest tam bardzo głośno, gdyż muzyka z głośników umila czas młodym ludziom lubiącym tutaj się bawić. Chociaż Trajgul napisał, że klimat jest tam świetny.Kapitańska Baba napisał(a):Przepiękne miejsce wybrali sobie na prowadzenie tego baru
megidh napisał(a):Wstawiaj te zdjęcia, bo jestem ich bardzo ciekawa.
Trajgul napisał(a):megidh napisał(a):Wstawiaj te zdjęcia, bo jestem ich bardzo ciekawa.
Mam sporo zdjęć i filmików, gdyż odbywało się wiele skoków do wody, również ze skał. My również skakaliśmy, tyle, że z trampoliny. Starsza córka chciała skakać ze skały, natomiast samo wejście było dość niebezpieczne, a gołą stopą wchodzenie i trzymanie się liny to tak średnio, do tego tam nie było już odwrotu, trzeba było się wybić i skoczyć. Pamiętam, że jedna dziewczyna się zawahała i niewiele brakowało do nieszczęścia, gdyż zbyt blisko skał wpadła do wody. Wrzucę kilka zdjęć, takich nadających się do opublikowania, gdyż na innych zdjęciach jest wiele młodych dziewczyn w skąpym bikini . Do tego koktajle, drinki, muzyka klubowa (być może głośna, nie zwracałem uwagi), więc to na pewno raj dla młodzieży czy 20-latków.
Aha, bar nazywa się La Grotta.
piotrf napisał(a):Gosiu , bardzo podobają mi się Twoje filmiki
Pozdrawiam
Piotr
Trajgul napisał(a):megidh napisał(a):ale jak się ma dzieci, które są zachwycone z towarzystwa rówieśników, to ma się inne podejście do tematu. .
Moje córki to jeszcze podstawówka