Kolor wody na wyspie nieziemski!!!
Nasza Ania zwsze tak dokarmia ryby i zawsze ich wokół nas pełno
Ps. A tak z ciekawości zapytam, czy ktoś z Was skusił się na obejrzenie tego serialu ?.
Sądząc po braku reakcji na moje pytanie, chyba nikogo ten serial nie zainteresował.megidh napisał(a):Ps. A tak z ciekawości zapytam, czy ktoś z Was skusił się na obejrzenie tego serialu ?.
Ja telewizor posiadam, ale oglądam na nim przeważnie tylko sport i powtórki starych polskich filmów i seriali. Natomiast filmy z Netflixa lub HBO (teraz Max) oglądam na tablecie, leżąc wieczorem w łóżku. No i podczas lotów na telefonie.Kapitańska Baba napisał(a):Nie Od 14 lat nie posiadam telewizora
Bo tam jest klimatycznie.Kapitańska Baba napisał(a):Bardzo klimatycznie pokazujesz Gajos
Bardzo mało oglądam filmów na Netflixie, ale ten kiedyś odpaliłam... po 20 min byłam umęczona i dałam sobie spokój... Może przy planie wyjazdu na Korfu dam mu jeszcze szansę...megidh napisał(a):Ps. A tak z ciekawości zapytam, czy ktoś z Was skusił się na obejrzenie tego serialu ?.
piekara114 napisał(a):Bardzo mało oglądam filmów na Netflixie, ale ten kiedyś odpaliłam... po 20 min byłam umęczona i dałam sobie spokój... Może przy planie wyjazdu na Korfu dam mu jeszcze szansę...megidh napisał(a):Ps. A tak z ciekawości zapytam, czy ktoś z Was skusił się na obejrzenie tego serialu ?.
Nie dojrzałam na filmie delfinów...
Dokładnie tak.Kapitańska Baba napisał(a):Delfinki zrobiły Ci piękny urodzinowy prezent
Też się cieszę, chociaż mam niedosyt i chciałabym więcej.dangol napisał(a):Delfiny obok łódki za każdym razem robią na mnie tak samo wielkie wrażenie , jak za pierwszym razem. Fajnie, że i Ty doswiadczyłaś takiego spotkania
piekara114 napisał(a):Nie dojrzałam na filmie delfinów...
Kapitańska Baba napisał(a):Widać widać, na górze ekranu
maslinka napisał(a):Tak, delfiny są na górze ekranu
Fajnie że wróciłaś, bo już myślałam, że Cię znudziła moja relacja.maslinka napisał(a):Gosiu, nadrabiam zaległości w Twojej relacji.
Każdy ma swoje upodobania i dobrze że się w nich różnimy. Dzięki temu mamy taką różnorodność na forum.maslinka napisał(a):Nawiązując do dyskusji o naturze i zabytkach, jestem zdecydowanie team natura Chyba też z wiekiem, a może zawsze byłam
Wiadomo, zabytkami nie pogardzę, ale kiedy jest ich za dużo, czuję się znużona Przesyt, jeśli chodzi o zwiedzanie miast i różnych wspaniałości stworzonych przez człowieka, miałam kilka razy w życiu, a jeśli chodzi o naturę, nigdy
maslinka napisał(a):Kolor wody - wspaniały, to fakt!
Szkoda że nie przypadł Ci do gustu.piekara114 napisał(a):Bardzo mało oglądam filmów na Netflixie, ale ten kiedyś odpaliłam... po 20 min byłam umęczona i dałam sobie spokój... Może przy planie wyjazdu na Korfu dam mu jeszcze szansę...megidh napisał(a):Ps. A tak z ciekawości zapytam, czy ktoś z Was skusił się na obejrzenie tego serialu ?.