No tak, to znana metoda "na słodziaka"Maslinka napisał(a):Kochanie, a może otworzyli jednak ten basen w Blansku? Może pojedziemy sprawdzić? (słodki uśmiech)
I co, był ten basen?
pozdrawiam
Tymona napisał(a):
I co, był ten basen?
maslinka napisał(a):Mój mąż nie ma ze mną łatwego życia Zgadza się oczywiście. I oczywiście okazuje się, że basen nieczynny. Oni chyba jeszcze sezonu nie otworzyli. Szkoda, dla nich też, bo nie zarobią.
m napisał(a):A po cichu myślę: "Te Boskovice to duże miasto, może mają tam kąpielisko..."
Kierunek: Boskovice (jakieś dwadzieścia kilka kilometrów z Blanska). Jeeeedziemy!
Tymona napisał(a):To się dogadałyśmy Mnie zdecydowanie chodziło o inny fragment Twojej relacjim napisał(a):A po cichu myślę: "Te Boskovice to duże miasto, może mają tam kąpielisko..."
Kierunek: Boskovice (jakieś dwadzieścia kilka kilometrów z Blanska). Jeeeedziemy!
Czy w Boskovicach był czynny basen (bo że w Blansku był zamknięty, to już wiemy )
pozdrawiam
Oczywiście, że możemy, bo on (ten upał znaczy się ) sam się o to prosimaslinka napisał(a):Oj, przepraszam
Wygląda na to, że nie umiem czytać ze zrozumieniem
Możemy to zwalić na upał?
No to czekam na maslinkowy proces dopinania swegomaslinka napisał(a):P.S. Z tym basenem to ja się tak łatwo nie poddałam... Wcześniej czy później, dopnę swego
maslinka napisał(a):Prowadzi ona do starej dzielnicy żydowskiej. Ooo, to jest coś, co lubię. Uwielbiam klimat krakowskiego Kazimierza, więc chętnie "zanurzam się" w chłodne uliczki tej części miasteczka:
maslinka napisał(a):Wracamy do Jedovnic i przygotowujemy nasz sprzęt do chrztu bojowego
(...)
Kajak Intex Challenger K2 pięknie prezentuje się na naszej łączce:
maslinka napisał(a):Aaa, zapomniałabym o mężu
:
maslinka napisał(a):Powiem szczerze, że trochę słabo sterowny jest ten nasz kajak. Zdarza się, że kręcimy się w kółko. Dobrze, że Olšovec to mały zbiornik, możemy sobie poćwiczyć przed pływaniem w Jadranie. Myślę, że nabierzemy wprawy
Interseal napisał(a):Mieszkałem na Kazimierzu dwa lata - 1995 i 96.... i myślę i mam nadzieję, że chodzi Ci o obecny jego klimat...
Interseal napisał(a):Robi wrażenie! Ja od dłuugiego czasu planuję podobny zakup, też kajak, też z myślą o Chorwacji. Niestety w tym roku nie będzie go jeszcze w relacji z urlopu...
Interseal napisał(a):maslinka napisał(a):Aaa, zapomniałabym o mężu
:
No właśnie.. poznamy kiedyś tego Pana?
Interseal napisał(a):Właśnie ze względu na wprawę i koordynację (a raczej ich brak) zastanawiam się jeszcze czy kajak lepszy, czy ponton...
Interseal napisał(a):Wracając do wycieczki, to powtórzę za przedmówcą, że masz dar szukania czegoś interesującego tam, gdzie na pozór nie ma nic.