maslinka napisał(a):
... Miga mi kontrolka prysznica nr 2, co oznacza, że cud-maszyna właśnie ten dla mnie wybrała (niezbadane są jej wyroki, co okaże się później). Nic to, że ręczniki powiesiłam przy prysznicu nr 5... Szybko się przenoszę, bo jeszcze przestanie migać ...
... Muszę wyskoczyć spod prysznica, wrzucić kolejną dziesięciokoronówkę i ... miga prysznic nr 3 Wrrr, dobrze, że chociaż sąsiedni, nie muszę daleko nosić rzeczy
Wybaczcie te przydługie opisy mojej kąpieli (od razu mówię: zdjęć nie będzie ), ale musiałam się wyżalić...
No to teraz muszę się wyżalić i ja
Błąd , błąd , bo jak inaczej rekomendować prysznice i jakość obiektu.
O jaki brak konsekwencji , do tej pory Maslinko rekomendowałaś tego typu obiekty opisując dokładnie campingi Chorwacji i nawet zamieszczałaś fotki (o ile się nie mylę).
Gdybym miał prawo wyboru jak w teleturnieju.
Wybieram bramkę numer 2, 3 i 5 a tłum skanduje:
Idź na całość! Idź na całość!
Taki tytuł relacji:"W poszukiwaniu Jožina z bažin", mokradła, łąki, pola, zbiorniki wodne, to wręcz aż się prosi o obecność rusałki.
I tutaj przypis:
"Rusałki zwane też boginkami, to w mitologii słowiańskiej istoty zamieszkujące lasy, pola i zbiorniki wodne.
Ukazywały się zazwyczaj jako piękne, nagie dziewczęta z rozpuszczonymi włosami".
Ten dzień niech zostanie zapamiętany na zawsze w cro.pl jako dzień w którym zostało zawiedzionych najwięcej osób.
To jest dopiero rekord.
A to pech skończy się na tym, że co najwyżej popatrzę na Jožina z bažin.