Z pozdrowieniami dla Maslinki i Jožina
maslinka napisał(a):Sądząc po liczbie ostatnich wpisów, mało kto już to czyta
Franz napisał(a):Na takiej podstawie to powinienem natychmiast skończyć zdecydowaną większość moich relacji.
... gdy staje się to regułą, rzeczywiście odechciewa się ciągnąć dalej takie wspomnienia.
U-la napisał(a):Ktoś po jakimś czasie wygrzebuje relację i widzi, że nie ma dokończenia - i... i to nie jest fajne.
Franz napisał(a):maslinka napisał(a):Sądząc po liczbie ostatnich wpisów, mało kto już to czyta
Na takiej podstawie to powinienem natychmiast skończyć zdecydowaną większość moich relacji. U mnie często się zdarza, że nie ma ani jednego wpisu. Tiaaa... gdy staje się to regułą, rzeczywiście odechciewa się ciągnąć dalej takie wspomnienia.
Ale Ty po kilku dniach masz tyle wyświetleń, że na brak czytelników narzekać nie możesz.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):weldon napisał(a):Za karę masz się Maslince wpisać co jakiś czas.
Jakaś forma kary to jest. Bo pisanie nie jest moją mocną stroną...
Ale tak na to patrząc - to ja od początku pobytu na forum, wymierzam sobie tę karę.
Franz napisał(a):weldon napisał(a):Za karę masz się Maslince wpisać co jakiś czas.
Ale tak na to patrząc - to ja od początku pobytu na forum, wymierzam sobie tę karę.
Pozdrawiam,
Wojtek
mariusz-w napisał(a):Franz napisał(a):weldon napisał(a):Za karę masz się Maslince wpisać co jakiś czas.
Pozdrawiam,
Wojtek
"Siiiieee porobiło" ... za chwilę "jaki" - "Sąd koleżeński" - powstanie na cro. !
Jacek S napisał(a):mariusz-w napisał(a):Franz napisał(a):weldon napisał(a):Za karę masz się Maslince wpisać co jakiś czas.
Pozdrawiam,
Wojtek
"Siiiieee porobiło" ... za chwilę "jaki" - "Sąd koleżeński" - powstanie na cro. !
Jak Sąd to i jakieś Kolegium Odwoławcze...