armar napisał(a):No jeszcze mieszkając na Śląsku to zawsze z nudów czy dla rozgrzewki można wyskoczyc na weekend , ode mnie to już większa wyprawa niestety
Na jeden dzień można - poszusować troszkę, zjeść kiełbaskę, napić się piwa, pooddychać górskim powietrzem - taki pakiet.
Mimo przewrotnego tytułu, na pewno jeszcze pojeździmy w Polsce
janusz.w. napisał(a):Noooo..., widzę, że Szkoda... czasu... dała radę ...mimo sporej ilości nart i grzańców galicyjskich
Jasne, że dała radę! Fabiak dobrze się spisał
FUX napisał(a):No to sobie porownam z Włochami i Soelden.
My niestety nie mamy porównania, bo to nasz pierwszy wyjazd na narty w Alpy.
Ale następnym razem chcę pojechać w Dolomity i porównać Austrię z Włochami.
jerzy26 napisał(a):Bardzo ciekawe, zapisuję się.
jerzy26
Witaj, Jerzy, już niedługo ciąg dalszy
mariusz-w napisał(a):maslinka napisał(a):Nic nie utknęło. Po prostu niektórzy nie mogą zbyt wiele pisać w pracy O cenach jeszcze będzie.
... a "duża przerwa" ... to co ! ?
Hehe, na szczęście są jeszcze "okienka"
piamir napisał(a):Witam. Zasiadam i czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy z Waszej relacji. Ja jżz niestety po nartach, więc chociaż sobie poczytam. Pozdrawiam
My już niestety też po, chociaż jeszcze przed nami weekend na Słowacji
mysza73 napisał(a):Jestem i ja
Choć narty i śnieg to zupełnie nie moja bajka, to na piękne góry popatrzę z wielką przyjemnością
No tak, Myszka, Ty wolisz Chorwację zimą Też pięknie.
CinnamonGirl napisał(a):Też jestem, tym bardziej że mąż odkrył swoją drugą miłość (narciarstwo) i mnie ciagnie gdzieś za granicę na narty w przyszym roku... choć ja z kolei wolę temperatury oscylujące w okolicach + 30 stopni.
Odkąd mój mąż złapał narciarskiego bakcyla, zaczęliśmy lubić zimę. Wcześniej najchętniej przespałabym tę porę roku. Teraz jest na co czekać - od jednego narciarskiego wypadu do drugiego i od weekendu do weekendu
Może Ty też odkryjesz w sobie miłość do desek
Lidia K napisał(a):Śnieg, zima, narty - ten czas przy piecu lubię przeczekać ale na widoki i górskie opowieści harmonijnym dwugłosie - zapisuję się chętnie.
Witaj, będzie dużo pięknych, górskich widok. To akurat możemy obiecać
Crayfish napisał(a):Pozdrawiam narciarki na alpejskich szlakach