Interseal napisał(a):Zapoczątkowałem wywołaną dyskusję
No właśnie nie...
Jestem zdziwiona i rozczarowana, że dyskusji nie ma
maslinka napisał(a):Jestem zdziwiona i rozczarowana, że dyskusji nie ma
Interseal napisał(a):Oglądalność Wam spadła także w momencie kiedy okazało się, że nie będzie tutaj "bunga - bunga"
Interseal napisał(a):maslinka napisał(a):Jestem zdziwiona i rozczarowana, że dyskusji nie ma
Przypuszczam, że tangensy i procenty niewiele osób interesują.
Interseal napisał(a):maslinka napisał(a):Jestem zdziwiona i rozczarowana, że dyskusji nie ma
Przypuszczam, że tangensy i procenty niewiele osób interesują.
Oglądalność Wam spadła także w momencie kiedy okazało się, że nie będzie tutaj "bunga - bunga"
Pozdrawiam.
78% to nic innego jak średnie nachylenie stoku na całej czarnej trasie nr 18. Z tym, że w najbardziej stromych miejscach, na tzw. "ściance" jest tam 100%, a nawet i więcej.
Nachylenie podaje się oczywiście również w stopniach. (100% to 45 stopni.) Sądzę, że w niektórych momentach mogło być nawet i 60 stopni.
(Pewnie zaraz zacznie się dyskusja, czy 100% to 45 stopni czy 90 stopni )
zawodowiec napisał(a):Na tym ostatnim zdjęciu bardziej się można przestraszyć patrząc na te latające wagoniki z dołu niż siedząc w środku...
consett0805 napisał(a):Matko i córko gdzie Jaworzyna do tych Alp? Co najwyżej może położyć się w nogach i przykryć bronami.
Dziewczyny Pięknie.
Crayfish napisał(a):o kurczątko ....
ale bajer z tymi śnieżnymi domkami
maslinka napisał(a):
Gdyby jeszcze było trochę cieplej
FUX napisał(a):piotrmks napisał(a): ...to propozycja dla FuX-a. My hardcorowi narciarze nie schodzimy ze stoku dopiero jak wyłącza wyciagi. Wtedy niestety zamek juz jest zamkniety.
Znam paru hardcorow, których z honorami śmiglowcem wozili...
Kolanka klęknęły...
Lidia K napisał(a):Dzień lepszy widokowo, gdyby mnie tam kiedykolwiek poniosło na pewno nie mogłabym oczu oderwać a cyfrówka by mi przymarzła do rąk od nieprzerwanego cykania.
FUX napisał(a):To co tam słychac z tymi spadkami, %, stopniami...
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe