FUX napisał(a):jaceek1 napisał(a):Czy to już koniec, chyba nie bo ciekawie było. Ja wyjeżdżam w nasze góry bo na tamte jeszcze mnie nie stać
Gdybyś tak wszystko zsumował, to wychodzi na to, że tamte tańsze...
FUX napisał(a):We Włoszech mam miejscowkę za 420 juro w hotelu z wyzywieniem HB, basen, sauny oraz karnetem.
Roxi napisał(a):No właśnie jeden... dla mnie to mało. Pojeżdżę dzień, może dwa i trzeciego dnia mi się znudzi.
Roxi napisał(a):
Karnet na jeden ośrodek narciarski, czy na kilka?
Rok temu jak czytałam o cenach karnetów, to wychodziło po ok 220 euro za osobę na 6 dni, za możliwość jazdy w kilku ośrodkach narciarskich
maslinka napisał(a):Skipass kupiliśmy już wczoraj (199 euro za 6 dni) - Zillertal Superskipass, który obejmuje wszystkie ośrodki w dolinie Zillertal - w sumie około 640 km tras, około 170 kolejek linowych, gondoli, kanap i orczyków. Do tego darmowe skibusy (z których nie korzystaliśmy), parkingi (korzystaliśmy codziennie) i pociąg - Zillertalbahn. Prawie każdego dnia jeździliśmy w innym ośrodku
Roxi napisał(a):Włochy są jak narazie dla mnie za drogie
Wolę modlić się o pogodę i jeździć codziennie gdzie indziej, niż mieć pewną pogodę i codziennie jeździć po tych samych trasach.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe