Fajnie, że zdecydowałaś się kontynuować.
Koleżanka z pracy wybiera się końcem sierpnia na Cypr. Będą stacjonować w miejscowości Kissonerga niedaleko Pafos. Jak oceniasz tą lokalizację?
piekara114 napisał(a):Dla mnie Cypr to idealny pomysł na wypad naszą zimą, a także jako wypad aby załapać słońce jak u nas go jeszcze i już jest jak na lekarstwo i tu, z moich doświadczeń, poleciałbym właśnie październik (zwłaszcza pierwszą połowę) i kwiecień (a tu drugą połowę) - będzie ciepło i na plażowanie i komfortowo na zwiedzanie.
piekara114 napisał(a):Też się cieszę, że się zmobilizowałam. Teksty do końca relacji mam prawie w całości gotowe, zostało wybrać zdjęcia, wgrać, wkleić i coś ewentualnie tekst dopasować...
No ba, od razu na spacerze przyszło mi do głowy, ze to Twoja strefatony montana napisał(a):Cypr, a szczególnie Pafos jako miejscówka to jak wiesz znany mi temat
Promenadkę od hoteli na wschodzie miasta do Zamku "robiłem" wiele razy
Plaża świetna.piotrf napisał(a):Plaża Pissouri jest tą właściwą dla nas i kiedyś chętnie tam spędzimy czas , ale granaty z ostatniego postu - aż musiałem do sklepu pojechać , były "tylko" tureckie
Wiadoma decyzja wcale mi się nie podoba ... jedyny pożytek, że Ciebie zmobilizowałapiekara114 napisał(a):Założyłam sobie, że ta relacja musi zostać ukończona, po ostatnich decyzjach, muszę przyśpieszyć. Kolejny odcinek wieczorem... a będzie to plaża....całkiem inna niż Pissouri