Nie jestem aż taką fanką flamingów jak Ty , więc pewnie dlatego nie doczytałam.piekara114 napisał(a):Są zwykle od połowy października, czasami września. Kilka osobników też zwykle zostaje. W tym roku są podobno sporo wcześniej, bo lato też nie było mega upalne i suche. A w tym roku już nawet w lipcu się pojawiły, o czym tu donosiłam...mysza73 napisał(a):O kurde, myślałam, że ich teraz tam nie ma
Ale jakbym jechała i by były to bym się chętnie zatrzymała
No nie ...piekara114 napisał(a):Czyli pod meczet nie podjechałaś?mysza73 napisał(a):Zatrzymaliśmy się tylko na minutkę w zatoczce, żeby rzucić okiem na jezioro i pojechaliśmy zwiedzać Larnakę.
Robiło się już późnawo (bo pojechaliśmy do tego kościółka w Kiki ), a chciałam jeszcze tą Larnakę w miarę w słońcu zobaczyć. Bo w słoneczku wszystko wygląda lepiej
Nie no, ja też tych plusów widzę sporo, a już na pewno więcej ciekawego zobaczyłabym, gdybym była dłużej.piekara114 napisał(a):Ja tam plusów sporo widzę, nie na wielkie wow, ale tak dobrej pogody w "Europie" (choć geograficznie Cypr to Azja) to jesienią ciężko gdzie indziej szukać.mysza73 napisał(a):Kilka by się znalazłomarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):No ale byłam, zobaczyłam ... i raczej nie planuję powrotu
A jakieś plusy tego wywczasu?
Ale chciałam się wygrzać, więc i czasu na zwiedzanie było mniej.