Wcale mnie nie zaskoczyłaś tą Nissi Beach. Byłam ciekawa Twojej opini. Po prostu greckie plaże rozpuszczają okropnie
Miał być kolejny odcinek, ale laptop coś nie chce się uruchomić.....
piekara114 napisał(a):... Po prostu greckie plaże rozpuszczają okropnie
piekara114 napisał(a):A przed nami Love Brigde…. Miejsce fotogeniczne, ale znowu jednak nie ma u mnie wielkiego efektu wow, może dlatego, że Most oglądamy pod słońce?
piekara114 napisał(a):Dno jeziora wygląda niesamowicie…
My odpuszczamy. Moich Panów aż tak to nie kręci, a moje japonki z każdym krokiem coraz bardziej przyklejają się do mokrego dna, dobrze że nie ubrałam sandałów, bo raczej do pokazania się w nich na mieście by się dziś już nie nadawały…
piekara114 napisał(a):….Ale, ale…my tu zatrzymaliśmy się dla różowych ptaszorów , które dziś ulokowały się po drugiej stronie jeziora, więc po podglądać można je tylko przez zoom aparatu…
piekara114 napisał(a):
Może coś pokażę, ku przestrodzemarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Kilka by się znalazłomarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):No ale byłam, zobaczyłam ... i raczej nie planuję powrotu
A jakieś plusy tego wywczasu?
No widziałam plażę, widok z balkonu i krem z pistacji . Jakąś relację planujesz?
Wrażenie jest niesamowite. Na początku dość twarda skorupa, zwarta, a jednocześnie miękko, coś jak powierzchnia tartanu. Ale czym bliżej środka tym bardziej miękko, mokro, wręcz bagiennie , dlatego w japonkach nie odważyłam się iść na środek jeziora czy w kierunku flamingów.megidh napisał(a):Dla mnie bomba, pochodziłabym po tej soli.
Świetnie się ustawiły, no i jeszcze efekt lusterka powstał, choć lazurów nie ma (mega płytka woda, no i dno nieciekawe).piekara114 napisał(a):Rewelacyjny widok, mimo że z daleka.
Są zwykle od połowy października, czasami września. Kilka osobników też zwykle zostaje. W tym roku są podobno sporo wcześniej, bo lato też nie było mega upalne i suche. A w tym roku już nawet w lipcu się pojawiły, o czym tu donosiłam...mysza73 napisał(a):O kurde, myślałam, że ich teraz tam nie ma
Czyli pod meczet nie podjechałaś?mysza73 napisał(a):Zatrzymaliśmy się tylko na minutkę w zatoczce, żeby rzucić okiem na jezioro i pojechaliśmy zwiedzać Larnakę.
Ja tam plusów sporo widzę, nie na wielkie wow, ale tak dobrej pogody w "Europie" (choć geograficznie Cypr to Azja) to jesienią ciężko gdzie indziej szukać.mysza73 napisał(a):Kilka by się znalazłomarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):No ale byłam, zobaczyłam ... i raczej nie planuję powrotu
A jakieś plusy tego wywczasu?