Becia zobacz co dla Ciebie mam
Jak wczoraj w moi GS-ie zobaczyłam, to od razu wyciągnęłam tel i zrobiłam fotkę, mąż nawet wiedział dla kogo
marze_na napisał(a):piekara114 napisał(a):…a tak wygląda plaża jak ląduje samolot…. zdjęcie z netu
Nie zachęca . I to wcale nie przez samolot .
kmichal napisał(a):... a my wczoraj podziwialiśmy flamingi w poznańskim nowym Zoo - też piękne, tylko jakby przestrzenią ograniczone ... ...
Przecież byliście w kościele, pamiętam deszczowy plac i chyba nawet do muzeum wchodziliście...... Wasz przewodnik o tym nie wspominał??tony montana napisał(a):O tym Łazarzu na Cyprze to nie wiedziałem, patrz, codziennie człek coś nowego poznaje....
piekara114 napisał(a):Znowu kolejka… paszporty itp., ale szybko jesteśmy po.
Szkoda ... bo fajne te Twoje flamingi ... i nie tylko byłypiekara114 napisał(a):Ferie i urlop się skończyły……
piekara114 napisał(a):niedziela, 12 lutego 2017, Larnaka – powrót do domu
Docieramy na lotnisko. Parkujemy w umówionym miejscu i jeszcze dobrze się nie zatrzymaliśmy jak Pan z wypożyczalni (inny niż tydzień temu) otwiera mi drzwi… Hello, hello…. itp…. ok., ok., torby wyjęte, wszystko ok., no problem, kluczyk do ręki i by, by…. I tyle. Żadnego oglądania samochodu, sprawdzania, nic… Wypożyczalnię Stevens polecamy.
piekara114 napisał(a):Opuszczamy Cypr….
W samolocie oczywiście pełno, szybko ustawiamy się na pas i startujmy…. Ostatni rzut oka na Słone Jezioro…
…Protaras i plażą Fig Tree…
... a tam było piękniepiekara114 napisał(a):Ferie i urlop się skończyły……