Potter napisał(a):Przeglądam swoje zamierzchłe zdjęcia i chyba coś znalazłam ...
Byliście na Plaży Gubernatora ?
To może byś relacyjkę strzeliła ,
chętnie zobaczę jaka byłaś piękna i młoda
Popieram, jak już nie zamierzasz swojej napisać to możesz suplemencik tu dorzucić...mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):Przeglądam swoje zamierzchłe zdjęcia i chyba coś znalazłam ...
Byliście na Plaży Gubernatora ?
To może byś relacyjkę strzeliła ,
chętnie zobaczę jaka byłaś piękna i młoda
CroAna napisał(a):Ile portali, ile wnętrz, ileże sklepień
Jest na czym oko zawiesić....
trinity napisał(a):Ciekawie zaprezentowałaś północną część Nikozji
Zdjęcia oddają rzeczywistość, faktycznie piękno zabytków miesza się z bałaganem, bazary uliczne, przebudowane kościoły na meczety, leniwie siedzący tubylcy ucinający pogawędki a turyści dodają aromatu temu miejscu...
My zdecydowaliśmy się na dłuższe zwiedzanie... i obiad a potem jeszcze na pyszną kawę w bardzo klimatycznej kawiarni Cafe No:3
Właśnie każdy napotkany przez nas meczet powstał na bazie kościoła.....kmichal napisał(a):piekara114 napisał(a):Turcy po ataku, dokonali swoich zniszczeń
... a to ........................ ... ...
No już prawie koniec... ale jeszcze coś tam będzieajdadi napisał(a):Również zdążyłem przed końcem...
mysza73 napisał(a):Wiadomo, flamingi ,piekara114 napisał(a):Jedziemy do naszego Penthouse , a po drodze mijamy Słone Jezioro, więc wiadomo…..
też będę miała u siebie coś specjalnie dla Ciebie
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):Wiadomo, flamingi ,piekara114 napisał(a):Jedziemy do naszego Penthouse , a po drodze mijamy Słone Jezioro, więc wiadomo…..
też będę miała u siebie coś specjalnie dla Ciebie
A co trafiłaś na materiał we flamingi?? Szukałam takiego na bluzę dla siebie specjalnie na Cypr, ale nie trafiałam.... A czysta bawełna się na ciuchy nie bardzo nadaje... Ale właśnie siostra kupiła mi coś takiego, u nas nie ma tego sklepu :