Potter napisał(a):
PS. Wycierania sobie, przez niektórych , ustów imieniem mym nie skomentuję ...
No co, no co.....??
TO .... MYSZKA seven three
ANDZIA - kiedy coś napiszesz o Paryżu?
Potter napisał(a):
PS. Wycierania sobie, przez niektórych , ustów imieniem mym nie skomentuję ...
Potter napisał(a):Jak Ty zaczniesz albo skończysz "trzymać Gardę" .
A poza tym nie podlizuj się....i tak podpadnięty jesteś .
Sorry piekara za osobiste wcinki...
tony montana napisał(a):Pekara nie będzie się boczyć
To jedna z tych dwóch grot, co miałam je na liście...trinity napisał(a):Ja byłam tu przy kościółku
Jestem ciekawa czy też tu dotarliście?
piekara114 napisał(a): Nie kombinuję ze zdjęciami....mają obrazować rzeczywistość....
walp napisał(a): Kiedy historia mnie urzeknie, a opisy i zdjęcia wzbudzają zachwyt, a ponadto dochodzi zazdrość, bo tam nie byłem,
to często kontempluję relację w samotności.
To dokładnie nasze argumenty za Jelsą...Mai napisał(a):Jelsa, dobry wybór dobra baza wypadowa, mi tylko brakowało plaży na miejscu, ale stwierdziliśmy że wolimy do plaży dojechać, a mieć gdzie wieczorem wyjść
U nas dominował sezon, ale ostatnio wrzesień w Cro było uzupełnieniem.... 6 to też sporo, my pierwszy raz wyspę, bo jedniodniówki na Pagu i Virze to nie liczę...Mai napisał(a):U nas Chorwacja wychodzi zawsze wrześniowa przy Was to mało byliśmy bo tylko 6 razy
Miałam w planie plażowanie gdzieś przy AN, ale właśnie te 2 ostatnie dni to było pogorszenie pogody... Ciepło było, ale już nie tak jak w poprzednich dniach, no i słońca nie było...Mai napisał(a):Byliście na jakiejś plaży w tamtych okolicach [Napa]?
Mi też przeszkadzają, zwłaszcza te hd-ry Czasami też prostuję...krakusowa napisał(a):To podobnie jak ja, czasami tylko zdarzy mi się trochę fotkę wyprostować by np. morze się nie wylałopiekara114 napisał(a): Nie kombinuję ze zdjęciami....mają obrazować rzeczywistość....
Bardzo nie lubię zdjęć "poprawianych", kapiących od fotoshopa
Musisz chyba się do tych samolotów przekonać, a tą ławeczkę gorąco polecam...krakusowa napisał(a):Na tej ławeczce chętnie bym sobie posiedziała i pokontemplowała w samotności
Beata W. napisał(a):Popieram i Greco i kapliczka supermarze_na napisał(a):Też mi się podoba .piekara114 napisał(a): I jeszcze robię kilka fotek kaplicy, bo pięknie wygląda….
ajdadi napisał(a):A jednak Cro zamiast Gr.
piekara114 napisał(a):Może nie zamiast...bo decyzji na tak dla Gr nie było.... Mieliśmy z Panem M. odmienne pomysły i dla nich uzasadnienia, a jako że wakacje są dla wszystkich, to nie ma wymuszania i stawiania drugiej osoby przed faktem dokonanym... Przyszedł czas na maile, rano poszły do Jelsy, wieczorem miały iść do Sivoty i Pargi, a tu taka fajna oferta się pojawiła, że do Gr maile już nie poszły... Nie ma co kusić losu..... Teraz się tylko martwię czy ta przedłużająca się zimna pogoda nie wpłynie negatywnie na temperaturę w lipcu.....
trinity napisał(a):Mnie osobiście Capo Greco zachwycił zrobiliśmy jeszcze pieszą wycieczkę na sam koniec... (prawie koniec, bo sam przylądek jest ogrodzony i stoja tu radary)
...i kościółek uroczy, w greckim klimacie
No po mojej stronie była Gracja i właśnie Albania, ale opcja cro z taka ceną wygrała.... A kontak z Katjaną dalej świetny...ajdadi napisał(a):piekara114 napisał(a):To u mnie są również odmienne pomysły na wakacje...Grecja walczy z Albanią
a co z tego wyniknie...sam jeszcze nie wiem