Raczej, że się zdecydowaliśmy na kierunek .... ale i kwaterka jestajdadi napisał(a):piekara114 napisał(a):...a jeszcze szukam wakacji, ale dziś będą klepnięte
...tzn ,że już znalazłaś
Raczej, że się zdecydowaliśmy na kierunek .... ale i kwaterka jestajdadi napisał(a):piekara114 napisał(a):...a jeszcze szukam wakacji, ale dziś będą klepnięte
...tzn ,że już znalazłaś
piekara114 napisał(a):Jakoś nikt tu nie zagląda, nie komentuje, to i odcinki wolniej powstają, a jeszcze szukam wakacji, ale dziś będą klepnięte
mysza73 napisał(a):a klepnęłaś Cro czy Gr?
Klify zajefajne
mysza73 napisał(a):Znaczy będzie ciekawie?piekara114 napisał(a): i meldunek w nowym miejscu noclegowym
mysza73 napisał(a):No to już jestem ciekawa ...piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):Znaczy będzie ciekawie?piekara114 napisał(a): i meldunek w nowym miejscu noclegowym
Nie przypominaj mi....
krakusowa napisał(a):piekara114 napisał(a): Jakoś nikt tu nie zagląda
Zagląda, i czyta na bieżąco
i...coraz bardziej podoba mi się na tym Cyprze
Tylko ten samolot
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):No weeeeźźźź ZAGLĄDAJĄ!!!!
A Ty jeszcze nie w Italii
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):No weeeeźźźź ZAGLĄDAJĄ!!!!
A Ty jeszcze nie w Italii
NIE WIEM o czym PRAWISZ???
Coś Ci się poryrało - chyba z powodu zalanych łzami oczu nad pogodą na Algarve....
mysza73 napisał(a):
NIE WIEM O CZYM DO MNIE MÓWISZ ,
a poza tym już mi Potter naprawiła pogodę
Przecież to CZARO...WNICA, tfuuu, tfuuu CZARODZIEJKAtony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):
NIE WIEM O CZYM DO MNIE MÓWISZ ,
a poza tym już mi Potter naprawiła pogodę
To Potter jest jakimś cudotwórcą.....
A poprosiłeśtony montana napisał(a):a CZEMU MI na Sycylii nie POPRAWIŁA w sttczniu????