mysza73 napisał(a):Ja też nie maluje i nie kręcę ... ale blokadę mi włączyli
Kto, Rodzina ?
mysza73 napisał(a):Cipina ... orangePotter napisał(a):Kto, Rodzina ?mysza73 napisał(a):Ja też nie maluje i nie kręcę ... ale blokadę mi włączyli
Mnie zdjęcia ze środka, jeden znaleziony filmik i relacje z blogów nie zachęciły w żaden sposób.... a nawet jakby zachęciły, to cało miasto zrobiło ogólnie na mnie złe wrażenie, że pewnie i tak bym odpuściła... miałam tam już dość Limassol i w pełni zgadzałam się z synem..."chodźmy już do auta..."Franz napisał(a):Ano, wewnątrz było ciekawiej.piekara114 napisał(a):Do środka zajrzał Franz,więc jak ktoś ma ochotę zajrzeć to odsyłam do niego....
kmichal napisał(a):... u la la, ale mi temat odjechał - ale jestem w pogoni ... ...
Mai napisał(a):O i flamingi się pojawiły i zachód słońca
Oj odważna byłaś z tą kąpielą Czekam na wschód którego nie widzieliśmy
kmichal napisał(a):piekara114 napisał(a):że ktoś w nocy nam lekko rysnął zderzak
... ... łobuz lub łobuziara ... ...
Beata W. napisał(a):Niestety co dobre się szybko kończy. Święta się skończyły
Jeszcze 2 pełne dni na Cyprze, a piątek był bogaty w doznania.....szerokiego spektrum....Beata W. napisał(a):Twoja relacja też widzę bliżej końca
Zbieraj się, zbieraj.... Będziemy razem wiosnę do nas przywoływać...Beata W. napisał(a): Ja jakoś nie mogę się pozbierać czasowo, żeby swoje ferie w CRO dokończyć.
piekara114 napisał(a):kmichal napisał(a):piekara114 napisał(a):że ktoś w nocy nam lekko rysnął zderzak
... ... łobuz lub łobuziara ... ...
Jakoś spokojnie do tego podeszliśmy...jakiś nerwów i stresu nie było... Dodatkowego ubezpieczenia nie wykupiliśmy, ale chyba cała ta wyspa oraz podejście przy odbiorze samochodu było tak pozytywne, że spokojnie podeszliśmy do tego...Beata W. napisał(a):Niestety co dobre się szybko kończy. Święta się skończyły
No i po.... ale za to bliżej wiosny, majówki i wakacjiJeszcze 2 pełne dni na Cyprze, a piątek był bogaty w doznania.....szerokiego spektrum....Beata W. napisał(a):Twoja relacja też widzę bliżej końcaZbieraj się, zbieraj.... Będziemy razem wiosnę do nas przywoływać...Beata W. napisał(a): Ja jakoś nie mogę się pozbierać czasowo, żeby swoje ferie w CRO dokończyć.