Franz zanim Ty tu dojedziesz w swojej relacji to o swojej już zapomnę....
Michał, do nieba pasuje, choć ja polowałam na flagę cypryjską, ale jej tu nie było, co mnie zdziwiło bo miejsce to to zawsze była ostoja kultury Cypru...
tony montana napisał(a):Baths of Aphrodite - tam akurat najbardziej podobały mi się widoki z góry, ze zbocza
bernidi napisał(a):Potwierdzam...
Dwa lata temu drugiego dnia lutego takie oto były widoczki ze szczytu.
Na stronę zachodnią:
marze_na napisał(a):piekara114 napisał(a): .... z innych relacji wychodzi mi, że łyse to taki standard w wypożyczalniach
Ja tylko u Tonego czytałam .
Niezły kontrast . Najpierw paradujesz w bikini na plaży (chociaż dowodu nie zamieściłaś ), a za chwilę wrzucasz śnieżne widoczki .
Chyba dokładnie nie czytałeś....Musisz wrócić do str. 18tony montana napisał(a):GDZIE TO BIQINI???????????
marsik napisał(a):Pewnie wiosenny rozkład RY ruszył. Lecimy w przyszłą środę do niedzieli, 3,5 dnia wyjdzie, taki przedłużony weekend. Bilety 345zł/os., kupione ze dwa tygodnie temu. Dwadzieścia parę stopni - idealnie , chmury niekoniecznie..., a woda, o ile będzie cieplejsza niż w lutym to ino, ino
trinity napisał(a):Wczoraj dokonałam rezerwacji samochodu (trochę to trwało, ale mam już to za sobą ) czy warto, to okaże się na miejscu
Klasztor Kykkos pięknie pokazałaś i choć nie miałam go w głównych punktach, to wpisuję na listę, na miejsce pt."jak damy radę- to zwiedzimy" bo lista się wydłuża... ale to chyba dobrze
mysza73 napisał(a):Tempo tej relacji jest zdecydowanie za wolne ...piekara114 napisał(a):Obiecałam tu takiej jednej, że w marcu skończę, ale chyba się nie uda...
piekara114 napisał(a):Jaką wypożyczalnie wybrałaś?
piekara114 napisał(a): We wt i czw nie ma odcinków bo od niedawna chodzę na aquaaereobik..... Ale weekend przed nami, więc kolejne odcinki będą (prasowanie może przecież poczekać kilka jeszcze dni nie ucieknie ) A niedzielę w planie wycieczka....