Widoczki ze szczytu rzeczywiście super i po słońcu stwierdzam, że byłeś tam w okolicy południa....
Ja nawet nie myślałam wchodzić na ten szlak, było już późno, a zanim byśmy weszli to już pewnie zachód słońca by nas dopadł....
piekara114 napisał(a):Widzę, że anonimy czytają, ale nikt się nie odzywa, więc dla Anonimów kolejny odcinek....
ajdadi napisał(a):piekara114 napisał(a):Widzę, że anonimy czytają, ale nikt się nie odzywa, więc dla Anonimów kolejny odcinek....
Czytają...czytają... tylko bardzo nie lubię pisać z telefonu...lub też inaczej...jak mam z niego pisać to jestem chory...
słoma79 napisał(a):a opony jakie?
piekara114 napisał(a):Na szczęście droga jest w pełni odśnieżona, bo przecież nasza czerwona strzała ma łyse letnie na kołach….
piekara114 napisał(a):Wypożyczalnia Stevens chwali się na swojej www, że auta mają max. 5-letnie, ale chyba o tym naszym zapomnieli, bo ma 8 lat i opony od nowości, oczywiście letnie i łyse….
piekara114 napisał(a):słoma79 napisał(a):a opony jakie?
Oczywiście najlepszepiekara114 napisał(a):Na szczęście droga jest w pełni odśnieżona, bo przecież nasza czerwona strzała ma łyse letnie na kołach….
i wcześniej...piekara114 napisał(a):Wypożyczalnia Stevens chwali się na swojej www, że auta mają max. 5-letnie, ale chyba o tym naszym zapomnieli, bo ma 8 lat i opony od nowości, oczywiście letnie i łyse….
ajdadi napisał(a):piekara114 napisał(a):Widzę, że anonimy czytają, ale nikt się nie odzywa, więc dla Anonimów kolejny odcinek....
Czytają...czytają... tylko bardzo nie lubię pisać z telefonu...lub też inaczej...jak mam z niego pisać to jestem chory...
A to czytasz relacje jak mój Pan M.słoma79 napisał(a): w sumie to tylko zdjęcia oglądam ale na telefonie...więc i tak niewiele widzę
Chwilę, chwilę, dopiero zaparkowaliśmy, chwilę tu będziemy...słoma79 napisał(a):To może jedźcie już dalej tym pierdzikółkiem na letnich starych oponach
piotrf napisał(a):tylko wolnego czasu mało . . . nawet dla pięknego Cypru zwiedzanego na łysych oponach . . .
piekara114 napisał(a): .... z innych relacji wychodzi mi, że łyse to taki standard w wypożyczalniach