mysza73 napisał(a):Mój mąż byłby zachwycony tymi wrakami ...
Wcześniejszy był dopiero fajny. Chyba mu się dokładnie nie przyjrzałaś...
mysza73 napisał(a):Mój mąż byłby zachwycony tymi wrakami ...
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):Mój mąż byłby zachwycony tymi wrakami ...
Wcześniejszy był dopiero fajny. Chyba mu się dokładnie nie przyjrzałaś...
tony montana napisał(a):Ale mi się zackniło za Cyprem!!
krakusowa napisał(a):piekara114 napisał(a):Coś nikt tu dziś nie zagląda ...
Nadrobiłam zaległości i już jestem na bieżąco Powiem krótko, łaaadnie tam na tym Cyprze ....
mysza73 napisał(a):No mnie one aż tak nie kręcą ,piekara114 napisał(a):Wcześniejszy był dopiero fajny. Chyba mu się dokładnie nie przyjrzałaś...mysza73 napisał(a):Mój mąż byłby zachwycony tymi wrakami ...
ale jak ich tam tyle jest, to bendem miała niezłą kartę przetargową ... kiedyś ... ewentualnie
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):Nie wiem, w którym roku uda Ci się Cypr wcisnąć w te Twoje plany...pewnie masz już zaplanowane do 2020....
30 marca się okaże ...
Beata W. napisał(a):Soczysty bym powiedziała
piekara114 napisał(a):Ciekawa jestem czy się zdecydujesz odwiedzić to miejsce. Jak jest zieleń to od razu lepiej wygląda
piekara114 napisał(a): właśnie ktoś tu mało ostatnio zaglądał
piekara114 napisał(a): Mam nadzieję, że nie długo popatrzę i inni też na zimową Ustkę....
piekara114 napisał(a):Wiatr jest tak silny, że spacer brzegiem morza (oczywiście nie tu) nie wchodzi w rachubę….
tony montana napisał(a):Baths of Aphrodite - tam akurat najbardziej podobały mi się widoki z góry, ze zbocza