Beata W. napisał(a):Na strelicje Madera to jak najbardziej odpowiedni kierunek no i jak dla mnie pełna egzotyka, postaram się rano z jakąś fotką wtrącić
Już rano, czekam na zdjęcia
Beata W. napisał(a):Na strelicje Madera to jak najbardziej odpowiedni kierunek no i jak dla mnie pełna egzotyka, postaram się rano z jakąś fotką wtrącić
piekara114 napisał(a):Beata W. napisał(a):Na strelicje Madera to jak najbardziej odpowiedni kierunek no i jak dla mnie pełna egzotyka, postaram się rano z jakąś fotką wtrącić
Już rano, czekam na zdjęcia
piekara114 napisał(a):Widzę, że strerlicje jak chwasty rosną na Maderze... Wiedziałam, że trzeba tam pojechać, od kiedy dowiedziałam się, że ten kwiat tam rośnie czyli od jakiś 20 lat.... Tylko nie wiem jak tam z cenami na miejscu? I jakoś lotów jeszcze tanich tam nie widziałam... trzeba się będzie mocniej nad tym kierunkiem pochylić...
piekara114 napisał(a):Pora roku ma jednak ogromne znaczenie. Ja chybabym w jesień naszą oscylowała, aby móc się w morzu pokąpać, ale właśnie wtedy to już kolorów nie ma.... Ale to na razie tylko w takim rozmyśle wstępnym jest... Mam w planie tyle miejsc, które koniecznie trzeba zobaczyć, że chyba życia nie wystarczy....
piekara114 napisał(a):
Parkujemy poniżej znaku i zonk… Masakra. Ta podobno piękna plaża jest okropna …. Coś jest w niej, co całkowicie mnie odrzuca… Bałagan i brud tu przy parkingu nie jest jeszcze najgorszy (wakacje w Grecji uczą nie zwracać na to większej uwagi), ale na plaży są i badyle i jakieś zejście nie zachęcające i ogólnie mi tu nie pasuje…. Do tego stopnia mi nie pasuje, że nawet nie schodzę do poziomu morza….