trinity napisał(a):Miło to już wiem, kto mi pomaga w tworzeniu planu podróży
Czekam potem na Twoją kwietniową relację.
A Wy dziś dziewczyny jakieś takie nadpobudliwe jesteście... Dostałyście w pracy za dużo czekoladek i kwiatków
trinity napisał(a):Miło to już wiem, kto mi pomaga w tworzeniu planu podróży
No słup boski ...piekara114 napisał(a):Słup św.Pawła…
Dlaczego przewróciłaś jeden klocek ...piekara114 napisał(a):Kolumnada
No i było tam jednak coś ciekawegopiekara114 napisał(a):Opuszczamy kompleks bazylik i ścieżką podążamy ku promenadzie. A żegnają nas takie małe….
No jak chcesz, to potrafiszpiekara114 napisał(a):Dziewczyny, lepiej Wam
marze_na napisał(a):Ale dlaczego tylko dwa zdjęcia
Potter napisał(a):A ja zadam takie trochę "nie w tym miejscu" pytanie : Byliście w części północnej Cypru ?
Wręcz świętymysza73 napisał(a):No słup boski ...piekara114 napisał(a):Słup św.Pawła…
Jakoś tak za równo stałymysza73 napisał(a):Dlaczego przewróciłaś jeden klocek ...
Byliśmy w sobotę, a jesteśmy aktualnie w poniedziałku, więc musisz chwilę poczekać. Franz za pewne zdecydowanie więcej tam zobaczył niż my...Potter napisał(a): Byliście w części północnej Cypru ?
Fajnie, że jesteś Mam nadzieję, że mozaik nie przeoczyłaś...CroAna napisał(a):o! a co! natknęłam się na Twój Cyprus całkiem przypadkiem i jednym tchem nadrobiłam i flamingi, i koty, i kamienie w kształcie serca, nawet o słupy zahaczyłam dawaj więcej fotek
Mai napisał(a):Hej
I ja zasiadam i oglądam Czuje się jakbym wspominała swoją podróż zdjęcia podobne
Na Cyprze byliśmy w maju w tamtym roku, apartament mieliśmy w budynku z żywnością ze wschodu i często robiliśmy zakupy w warzywniaku naprzeciw twojego mieszkanka do dziś mąż żałuje że nie przywieźliśmy więcej czosnku giganta który można było tam kupić widzieliście ?:)
My poruszaliśmy się komunikacją miejską, bardzo dobrze mają ją zorganizowaną, i cenowo nie wychodzi też źle, 20euro bilet tygodniowy.
Flamingów nie widzieliśmy
Czekam na dalszy ciąg
piekara114 napisał(a):Paweł tak przekonująco opowiadał o Jezusie, że gubernator uwierzył i dał się ochrzcić…. A św. Paweł statkiem udał się do Palestyny….
piekara114 napisał(a):A Wy dziś dziewczyny jakieś takie nadpobudliwe jesteście...
walp napisał(a):piekara114 napisał(a):Paweł tak przekonująco opowiadał o Jezusie, że gubernator uwierzył i dał się ochrzcić…. A św. Paweł statkiem udał się do Palestyny….
Wcześniej Paweł spektakularnie (czasowo) oślepił Bar Jesusa. No jest gdzie podróżować, poruszając się śladami Pawła.
Śledzę dalej.
walp napisał(a):piekara114 napisał(a):A Wy dziś dziewczyny jakieś takie nadpobudliwe jesteście...
Niewątpliwie wiosna się zbliża.