banditoss napisał(a):W jakim miesiącu byliście dokładnie ??? Zdjęcia super pozdro
piotrf napisał(a):Spędziliśmy z Agnieszką bardzo miłe chwile czytając Twoją relację i oglądając piękne zdjęcia
Całe szczęście , że miało to miejsce po śniadaniu , bo od strony kulinarnej jest to również perełka
Dziękujemy bardzo i już czekamy na kolejne Twoje opowieści
Pozdrawiam
Piotr
wandelaar napisał(a):Dziękujemy Ci za świetną relację. Bardzo podobał nam się jej tekst ale jeszcze bardziej śliczne fotografie. Jesteśmy po prostu zauroczeni.
Pozdrawiamy Cię serdecznie i jeszcze raz dziękujemy.
LUKI40 napisał(a):Witam
W dużej mierze zainspirowany Twoja relacja od wczoraj jestem w Rovinju.... Pusto, cicho, spokojnie... Krótko mówiąc jak narazie bosko
Pozdrawiam
Habanero napisał(a):LUKI40 napisał(a):Witam
W dużej mierze zainspirowany Twoja relacja od wczoraj jestem w Rovinju.... Pusto, cicho, spokojnie... Krótko mówiąc jak narazie bosko
Pozdrawiam
Widzę lekkie zachmurzenie w Rovinj. Kamerki podglądam na bieżąco, bo za dwa tygodnie,
jeżeli nie dojdzie do załamania pogodowego, meldujemy się na miejscu.
Jaką macie temperaturę ? Padało ?
edit.
Widzę ludzi z parasolami.
Pada
travel napisał(a):Habanero napisał(a):Widzę lekkie zachmurzenie w Rovinj. Kamerki podglądam na bieżąco, bo za dwa tygodnie,
Ale będziecie mieli fajne ferie
LUKI40 napisał(a):Habanero napisał(a):LUKI40 napisał(a):Witam
Pozdrawiam
Widzę lekkie zachmurzenie w Rovinj. Kamerki podglądam na bieżąco, bo za dwa tygodnie,
edit.
Pada
Witam dziś jest całkowicie zachmurzone i trochę mrzylo w ciągu dnia ale temperatura jest ok 13-14 stopni jeśli chodzi o zwiedzanie i spacery super
travel napisał(a):Habanero napisał(a):Widzę lekkie zachmurzenie w Rovinj. Kamerki podglądam na bieżąco, bo za dwa tygodnie,
Ale będziecie mieli fajne ferie
Habanero napisał(a):LUKI40 napisał(a):Habanero napisał(a):LUKI40 napisał(a):Witam
Pozdrawiam
edit.
Pada
Witam dziś jest całkowicie zachmurzone i trochę mrzylo w ciągu dnia ale temperatura jest ok 13-14 stopni jeśli chodzi o zwiedzanie i spacery super
Dzięki za info
Szybko przeproś kolego userkę travel i skasuj ten post, bo jej wypowiedź nie była w żadnym stopniu sarkastyczna ,
a Ty dostaniesz bana .
Pozdrawiam.
Powrót do Nasze relacje z podróży