ewula91 napisał(a):No i mam relację, o którą na fb prosiłam
Mnie do zimowej Cro nie trzeba przekonywać. Pustki - to najlepszy argument.
Już się tak nawet nastawiałam na przyszłoroczny wyjazd marzec/kwiecień bo akurat będę na macierzyńskim to by tylko mąż sobie urlop dobrał. Młody by miał wtedy 9 m-cy, więc wszystko idealnie. Na co mąż powiedział, że on z dzieckiem do 2 lat nie będzie nigdzie jeździł Wg niego to bez sensu, bo taki dzieciak i tak nic nie zapamięta i chyba nie przekonam...
AniaJ. napisał(a):ewula91 napisał(a):No i mam relację, o którą na fb prosiłam
Już się tak nawet nastawiałam na przyszłoroczny wyjazd marzec/kwiecień bo akurat będę na macierzyńskim to by tylko mąż sobie urlop dobrał. Młody by miał wtedy 9 m-cy, więc wszystko idealnie. Na co mąż powiedział, że on z dzieckiem do 2 lat nie będzie nigdzie jeździł Wg niego to bez sensu, bo taki dzieciak i tak nic nie zapamięta i chyba nie przekonam...
Może nie zapamięta, ale na zdjęciach kiedyś mu / jej pokażecie
A Wy - rodzice to co? Przecież Wy zapamiętacie na pewno:)
Ja uważam, że z małym dzieckiem podróżuje się świetnie, i zabieram dzieci od urodzenia niemalże;) Na camping i w Cro od roku. A wcześniej bywali nad Bałtykiem (Zu 4 tygodnie, Mik 8 tygodni kończył;) i w tatrach (około pół roku). I teraz są dumni że od urodzenia podróżują:)
Malvka, relacja cudo. To Istria z moich snów:)
ewula91 napisał(a):No i mam relację, o którą na fb prosiłam
Venom555 napisał(a):Hej.
Szkoda tylko, ze zdjęcia są po "fotoszopie".
Oryginały to oryginały.
Malvka napisał(a):Venom555 - ze zdjęć został wyciągnięty tylo kolor w zwykłej, postawowej aplikacji To sprzęt , światło + tak kolorowo po prostu było Pozdrawiam
Malvka napisał(a):Venom555 - ze zdjęć został wyciągnięty tylo kolor w zwykłej, postawowej aplikacji To sprzęt , światło + tak kolorowo po prostu było Pozdrawiam
Powrót do Nasze relacje z podróży