Paulka napisał(a):Aż sprawdziłam czy rzeczywiście wywołał, a tu rzeczywiście malutka literka ... czas się było poczuć wywołanym
Ja tak mam. Ale oprócz mnie i Ciebie to nikt więcej już w tym wątku nie pisze. Tak więc dobrej nocy i bez urazy.
Krzychooo napisał(a):Paulka napisał(a):Czy ktoś korzystał z usług tego biura ?
http://www.fkk-naturyzm.pl/?3,pl_fkk-koversada---vrsar
Prawdopodobnie nikt z tu obecnych nie korzystał.
Kolejne wpisy to dowód na to, że forum jest nieco ułomne. Zamiast odpowiedzi jakieś dziecinne przepychanki powodowane osobistymi animozjami. Jako gość, który nosi koszulkę z napisem cro.pl, napiszę tylko: sorry.
zebik napisał(a):Biuro podróży "Stalowy Wacek"
darek1 napisał(a):Można też w Biurze "Usta Mariana"".
darek1 napisał(a):
Szanowne koleżanki i koledzy mam taką małą prośbę. Czy ktoś z użytkowników forum mógłby udzielić mi informacji jaki jest nr telefonu do Biura Podróży " Stalowy Wacek" lub podać mi link strony internetowej. Otóż chcę się wybrać do Chorwacji na plaże FKK w ramach wyjazdu integracyjnego z koleżankami i kolegami z zakładu pracy. Szef zapytuje się mnie o namiar i zdjęcia plaży. Nadmieniam, że wszyscy uczestnicy wyjazdu są bezpruderyjni . Pozdrawiam serdecznie Ahoj.
Paulka napisał(a):
Czy ktoś może mnie oświecić kim jest cytowany osobnik ?
krutom napisał(a):Paulka napisał(a):
Czy ktoś może mnie oświecić kim jest cytowany osobnik ?
Nikt specjalny, to tylko darek1, kierowca osiołka
piotrulex napisał(a):
Znam chybą tę drabinę z Twojego avataru, gdzieś mam na zdjeciu
Gdzieś jadąc z Krk na Istrię
To do skoków służy? Ile to ma wysokości
bluesman napisał(a):zebik napisał(a):Biuro podróży "Stalowy Wacek"
Kolejny para dowcipny wpis .............. jak i Darka1. Nie macie nic do powiedzenia to polecam przyczółki Jary albo załóżcie własne równie dowcipne tematy i tam się wyżywajcie..
zebik napisał(a):bluesman napisał(a):zebik napisał(a):Biuro podróży "Stalowy Wacek"
Kolejny para dowcipny wpis .............. jak i Darka1. Nie macie nic do powiedzenia to polecam przyczółki Jary albo załóżcie własne równie dowcipne tematy i tam się wyżywajcie..
Masz chyba lekko pod deklem nierówno poukładane. Zobacz datę mojego postu i swoją odpowiedź. Co jeszcze zacytujesz z przed ilu lat
Walnij łbem w ścianę może ci się daty dobrze ustawią, łowicerze - detektywie od siedmiu boleści.
Powrót do Naturystyczna Chorwacja