Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

W jakiej cenie jest bilet wstepu do Plitvic?

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
misio 5822
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) misio 5822 » 29.04.2007 13:36

Wielki dzieki za rady. Pozdrawiamy. :papa:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 29.04.2007 14:01

Ne ma problema :papa:
misio 5822
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) misio 5822 » 29.04.2007 14:15

A to moze jeszcze jedno pytanie. Jak wyglada temat wyzywienia (oczywiscie poza terenem parku) czy sa jakies knajpki w miejscowosciach przy parku np. w tej w której Ty nocowałes?
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 29.04.2007 14:28

Przy parkingach są knajpki, w których można coś zjeść. Widziałem kurczaki smażące sie na rusztach, a i przy przystani P3 (odsyłam do zdjęcia planu NP Plitvice w swojej relacji) jest sporo knajp, ale tak jak w swojej relacji pisałem żarcie tam jest dość drogie. Jeden cieniutki hot-dog 10 kun 8O. Także po drodze w sklepie kupić jakiś kruch (chleb) i zrobić sobie trochę kanapek. W Mukinie sklepu nie widziałem, ale pewno jest. W parku jest sporo ławeczek i można sobie usiąść i zjeść (odpadki - papierki itp. zabierając ze sobą do najbliższego śmietnika :twisted: ). Także polecam zabrać ze sobą plecaczek z piciem i jedzeniem.
beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 30.04.2007 20:02

arturo72 napisał(a):
beatusia napisał(a):
kiri napisał(a):placilem po 50 Kn na euro 26, niezaleznie od wieku

od kiedy to 50 kun = 26 euro????? chłopie co to za przelicznik????kuna wychodzi ok 60 polskich groszy. Więc 50 kun to ok 30 złotych. No no no za 30 zeta 26 euro -to ci dopiero kurs;-))) Podaj mi adres kantoru , gdzie euro stoi po 1,16 zł. sama chetnie kupię za taką cenę i to wiekszą ilość;-))))))))) a to dane z banku chorwackiego z dzisiejszego dnia:::

Kurs aktualny: 1 zł - 1,95 Kn, 1 Euro - 3,78 zł
Baza danych:Chorwacki bank narodowy, datum: 28.4. 2007

beatusia ależ dałaś plamę ;) i to prosto z Górnego Śląska,wstyd :).
euro26 jest to karta,której posiadanie gwarantuje nam zniżki wszelkiego rodzaju.Więcej na : www.euro26.pl

oj dobrze wiem co to jest euro26;-))))ale trzeba logicznie układać zdania i o to mi chodziło;-))) pozdrawiam :twisted:
burebaruta
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) burebaruta » 17.05.2007 09:56

Dość ważna informacja!
Karta Euro26 już nie uprawnia do znizek w Plitvicach ;(
Tylko karta studencka ISIC!!!
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

W jakiej cenie jest bilet wstepu do Plitvic? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone