anksma napisał(a): (...) chciałabym pojechać gdzieś bliżej żeby nie jechać z Radomia na miejsce aż 15 godz, tylko z 12 czy max te 13, ewetualnie13,5.
Są plaże dla psów. Widziałem taką oznaczoną. Moi rodzice jeździli jakieś 20 lat temu z psem na kemping i nie było żadnych problemów mimo, iż plaża nie była oznaczona jako specjalnie dla psów.anksma napisał(a):Czy nie ma zakazu wejścia z psem na plażę?
anksma napisał(a):Czy zna ktoś dobą stronę z kwaterami.
anksma napisał(a):.... chodziło o to że nie orientuje się w tym, jak co i gdzie za nie płacić, dlatego pytam.
anksma napisał(a):A po drugie szukając miejscowości to patrzyłam na google mapy ile się jedzie gdzie i w niektórych wyskakiwało między 12 a 13 godz., no chyba że google kłamie.
anksma napisał(a): A po drugie szukając miejscowości to patrzyłam na google mapy ile się jedzie gdzie i w niektórych wyskakiwało między 12 a 13 godz., no chyba że google kłamie.
anksma napisał(a):Czyli jakby to była miejscowość Nin i google podaje 12,46h to nie mam co liczyć na taką podróż. A i planuje jechać tak z niedzieli na poniedziałek ok 3 w nocy.
3) w okresie od ostatniego piątku czerwca do ostatniej niedzieli przed rozpoczęciem zajęć dydaktyczno-wychowawczych w szkołach, z zastrzeżeniem pkt 1 lit. h:
a) od godziny 18:00 do godziny 22:00 w piątek,
b) od godziny 8:00 do godziny 14:00 w sobotę,
c) od godziny 8:00 do godziny 22:00 w niedzielę.
anksma napisał(a):Jeszcze mam takie pytanie odnośnie plaż na Pagu(bo coraz bliżej jestem wyboru tej wyspy tylko jak czytam o tych wiatrach i skałach to trochę jest to na minus), czy sporo jest piaszczystych plaż i takich dzikich bez tłumów ?
anksma napisał(a):A wczoraj w gazetce promocyjnej akurat był artykuł o wyspie Pag, że jest na niej mało turystów, może to jakiś znak:-). Jak już zdecyduje jaka miejscowość to poproszę o wskazanie najlepszej drogi do celu:-)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne