jumpy napisał(a):Na koniec Auxerre
Pewnie Cię nie zdziwi, że i na naszym szlaku się znalazło.
I bardzo się nam podobało.
Pozdrawiam,
Wojtek
walp napisał(a):Piękne Auxerre wraz z katedrą kojarzy mi się z Joanną d'Arc i AJ Auxerre oczywiście.
TJL napisał(a): Miła się czyta TAKI REPORTAŻ.
FUX napisał(a):Więcej...
Vjetar napisał(a):Koniec? Może jakiś suplement?
Paulka napisał(a):Też jestem za suplementem. No chyba żeee ... jakąś inną relację masz w zanadrzu.
jumpy napisał(a): Cytat: "Dziko rosną smaczne mirabelki, proszę nie mylić z powszechnymi u nas ałyczami"
woka napisał(a):....a to niby dlaczego. Jaka jest różnica ( nie znam się, ... właśnie szukam mirabelki do sadu)
woka napisał(a):przebrnąłem ...... czytałem niewiele ( za dużo tego jest), zdjęcia oglądałem lecz nie wszystkie ( za dużo tego jest w jednym poście).
Relacja z tych co lubię. Tak wyczerpująco dokładna,że aż nadto.
woka napisał(a):Zauważam zdjęcia z różnych pór roku. ....... masz tam "swoje miejsce na ziemi", rodzinę, czy tak sobie po prostu odwiedzasz, korzystając z wolnej chwili.
jumpy napisał(a):Do Flogny jeździmy regularnie od 1987 roku. Mamy tam bardzo bliską rodzinę, to prawie nasz drugi dom.
woka napisał(a):Trzeba to było już na wstępie zaznaczyć. Inaczej podchodzę do relacji "przypadkowych" a inaczej do relacji osób znających dany region "od podszewki". Inna wiarygodność.
Pozdrawiam.
jumpy napisał(a):Zapraszam do przeczytania relacji, która tak naprawdę nie jest relacją. Raczej opisem miejsc, które regularnie odwiedzam od blisko trzydziestu lat.