Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam. Wraz z dziewczyna planujemy na 16 lipca wyjazd do Chorwacji. Chcemy jechac w ciemno. Wybor padl na Istrie ale nie mozemy sie zdecydowac jaka miejscowosc. Moze ktos mi cos polecic tak zebysmy nie mieli problemow w znalezieniu noclegu. dziekuje Grzesiek
Po zeszłorocznym wyjeździe w ciemno na początku sierpnia na Hvar, i w 2009 r. na Makarską (też w sierpniu), byłbym dobrej myśli co do znalezienia miejsca na Istrii w lipcu bez względu na miejscowość.
cześć forumowicze, szukam pokoju dla 2 osób (kwatery prywatne) w Baśka Voda lub okolicy, niekoniecznie przy samej plaży może być 1km od niej, najważniejsze żeby było tanio z góry dziękuję za wszelkie info pozdrawiam aga
może wie ktoś z was wie, gdzie najlepiej pytać o noclegi, jak już dobijemy do interesującej nas miejscowości, czy jest tam coś takiego jak informacja turystyczna, i jak się zwie po chorwacku, chociaż mam nadzieję że po angielsku się dogadamy albo zapytać okolicznych tubylców, może mnie pokierują co myślicie???
aga1812 napisał(a):cześć forumowicze, szukam pokoju dla 2 osób (kwatery prywatne) w Baśka Voda lub okolicy, niekoniecznie przy samej plaży może być 1km od niej, najważniejsze żeby było tanio z góry dziękuję za wszelkie info pozdrawiam aga
Kilometr od plaży?,to chyba z czekanem będziesz na plażę szła ponieważ to już za górą.