Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

W ciemno w sierpniu na riwierę makarską

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kahuleczka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kahuleczka » 19.04.2006 17:21

Witam wszystkich cromaniaków!!
W tym roku dopadło i nas. Zamierzamy wyruszyć 31.lipca, nie wiem czy to dobry dzień (poniedziałek) z Wrocławia. Jedziemy całkiem w ciemno 8O w 4 osoby(dorosłe), na chwilę obecną zdecydowaliśmy się na riwierę makarską. Nie wiem jeszcze tylko jaka miejscowość. Liczę na to że ktoś coś poleci. Interesowałby nas jakiś apartamencik z dwoma małżeńskimi łóżkami, najlepiej w cichej miejscowości z widokiem na morze z fajnymi gospodarzami. Chyba nie interesuje nas wyspa bo z tego co słyszałam w tym okresie duże korki na prom i dodatkowa kasa, a chcielibyśmy trochę pojeździć dubrovnik itp.Czy ktoś ma namiar na coś takiego?? Jeśli tak proszę o namiary na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam i czekam :D
Kasia
Kir
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kir » 23.04.2006 23:53

31 lipca to jest zły dzień na podróż do Hr. Dlatego że 1 sierpnia zamykają swoje fabryki Włosi i część Austi i wielu z nich jedzie do Hr. Jak możecie to jedzcei tydzień wcześniej.
1 sierpnia do ok 15 sierpnia robi się tłoczno. Co prawda wiekszy natłok konczy się gdzieś tak na wysokości Zadaru ale na Makarskiej też czasem trudno włożyc szpilkę. Lepiej jedzcie bardziej na południe, w ubiegłym roku w okolicach Dubrownika nawet po 1 sierpnia stali przy drogach z wolnymi kwaterami
cerber
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cerber » 24.04.2006 11:00

Witam!
Fakt, może być tłoczno po drodze, ale nie musi, nie ma reguł.
Bywałem w Cro w tym okresie i uważam, że można spokojnie jechać w terminie, który wybraliście.
„Kir” ma rację żeby pojechać trochę dalej.
Na riwierze makarskiej na luzaku znajdziecie apartament dla 4 osób.
Ja zawsze jadę w ciemno i bez względu na region i miesiąc szukanie kwatery / takiej jaka mi pasuje standardem i ceną / nie trwa więcej niż 2 godz.
Polecam Brelę, Baskę Vodę i Tucepi.
Pozdrawiam!
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 25.04.2006 11:10

Ma być 17% wzrost ruchu turystycznego na Riwierze Makarskiej - w stosunku do poprzedniego sezonu. Już jest tu sporo turystów ;)
cerber
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cerber » 25.04.2006 16:10

Ja, jak co roku zaryzykuję. Nie tu, to tam.
Zawsze znajdą się jacyś dobrzy ludzie którzy mnie przygarną.

Pozrawiam!
daro_
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) daro_ » 28.04.2006 19:07

Można zaryzykować,ja miałem poważne problemy ze znalezieniem apartamentu w sierpniu-zajeło mi to ponad sześć godzin,ale jak przygoda to przygoda mozna się przespać na plaży lub w samochodzie :D

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone