Witam,
mam zamiar wybrac sie w tym roku w ciemniaka w polowie lipca, najlepiej miedzy Splitem a Dubrovnikiem. jesli ktos ma jakies doswiadczenia z szukaniem kwater, bede wdzieczny za sugestie jak dzialac zeby bylo dobrze:)
Pozdrawiam,
Michal
Może i coś znajdziesz w połowie lipca ale napewno ceny będą z kosmosu.Ja jade za tydzień ale rez. miałem już (albo dopiero) zrobiona w kwietniu.Pozdro.Rosinmi napisał(a):Witam,
mam zamiar wybrac sie w tym roku w ciemniaka w polowie lipca, najlepiej miedzy Splitem a Dubrovnikiem. jesli ktos ma jakies doswiadczenia z szukaniem kwater, bede wdzieczny za sugestie jak dzialac zeby bylo dobrze:)
Pozdrawiam,
Michal
kafur napisał(a):Może i coś znajdziesz w połowie lipca ale napewno ceny będą z kosmosu.Ja jade za tydzień ale rez. miałem już (albo dopiero) zrobiona w kwietniu.Pozdro.Rosinmi napisał(a):Witam,
Pozdrawiam,
Michal
Doti napisał(a):Wybieramy się w 3 osoby 22 lipca i straaaaaasznie się boję ...
Po długich przemyśleniach i Waszych radach postanowiliśmy jechać w ciemno.
Na wszelki wypadek bierzemy namiot, więc może kawałek wolnej trawki gdzieś się znajdzie
fota napisał(a):hehe namiot... jak jechałem pierwszy raz w zeszłym roku miałem taki sam pomysł... i po prostu już mi nie wszedł do auta
Nie przejmuj się tym całym gadaniem o braku kwater, dla trzech osób na pewno coś znajdziesz. My jedziemy w 3 samochody, razem 10 osób i myślę, że jakoś to będzie Jak nie razem to osobno, ale razem na plaży i na wycieczki.
Dokąd jedziesz ? My wyjeżdżamy 16.07 wieczorem i mamy zamiar dojechać w okolice Makarskiej, ale przez Plitvice. W zeszłym roku byliśmy w Plitvicach, ale pogoda nas wygoniła. Myślę, że w tym roku w końcu nam się uda ...
Pozdrawiam.
fota napisał(a):Tak na poważnie w sprawie namiotu, to zabierz ze sobą młotek i takiej bardzie słuszne gwoździe do przymocowania namiaotu do podłoża. Różnie możesz trafić. Tak podpowiadał mi znajomy, który jeździ praktycznie tylko pod namiot do Cro.
Do zobaczenia