napisał(a) Dario85 » 07.06.2011 21:47
Riwiera jest spora ... w samej Makarskiej możesz jakieś tam trudności napotkać ze znalezieniem lokum (choć w to też wątpie).
Jedno jest pewne ... fajnie byłoby żebyś tak "wycyrklował, żeby zajechać "tam" przed połduniem koło 9-10 .. bo masz dużo czasu do szukania i wieksze pole manewru. Poczytaj o miejscowosciach, żebyś konkretnie wiedział gdzie chcesz stacjonować ... takie jeżdzenie od wioski do wioski jest moim zdaniem męczące ... Ja na riwiere jade za niecale 2 tygodnie po raz pierwszy ale naczytałem się sporo i na wyjazd rodzinny myślę, że Tucepi ... Podgora ... to super miejsca na wakacje z pociechami ... nie za tłoczno, ale też nie za pusto.
A co do szukania to uzbroj sie w cierpliwość, bo może akurat nie pierwszy a dopiero piąty oglądany dom spełni wasze oczekiwania. Rok temu w Primostenie miałem podobne wątpliwości był to mój pierwszy raz w Chorwacji i też mnie straszono, że nic nie znajde.
Rzeczywistosc wszystko zweryfikowala i moglem wybierac kolor barierki na tarasie
oczywiscie w cudzysłowiu
miejsca od groma, dlatego zamiast martwic sie o znalezienie apartmanu zajmij sie mysleniem, żeby autko i rodzinke ubezpieczyc na wyjazd
,a lokum znajdziesz