napisał(a) waldemar » 31.07.2004 13:37
Na forum cro.pl jestem od 2 miesięcy, w Chorwacji byłem dopiero pierwszy raz. Mój wyjazd w dużej mierze oparty był na podstawie informacji zawartych na forum. W pierwszej kolejności opierałem się na opiniach ekspertów (takim szczyci się cezar). Niestety po ostatniej wypowiedzi cezara, zastanawiam się, czy warto, skoro stopień wtajemniczenia zależy od ilości postów. Szkoda, że cezar się tak zachował, uważam, że do nieszczęścia rodaków należy podchodzić z szacunkiem i troską o ich zdrowie. Każdy z nas może znaleźć się w takiej sytuacji, niekoniecznie w Chorwacji. Mam nadzieję, że nasi pechowcy (chwała Bogu, że żyją) nie są naszymi kolegami z forum, bo bym odczuwał wielki wstyd, że możemy wzajemnie się tak zachowywać. Staram się nie pisać o byle czym, ale w konkretnych sprawach dotyczących naszych wyjazdów do Chorwacji. Jednak w tym wypadku musiałem to zrobić, bo się zdenerwowałem. Mam nadzieję, że forum nie stanie się inną formą czata lub gg, chociaż niektóre wypowiedzi o tym świadczą. Jest mi wstyd za cezara, jedynie co mogę zrobić to Cię zbojkotować. Moim zdaniem moderator forum powinien Cię zdegradować do poziomu turysty, a nawet nowicjusza bez względu na to ile Twoich postów było rzeczowych i prawdziwych. A teraz dla wszystkich - moi drodzy starajcie się brać telefony komórkowe i informujcie swoich znajomych, rezydentów, gospodarzy miejsc noclegowych w takich przypadkach, co się z Wami dzieje. Jeszcze raz stwierdzam, że jest mi przykro za cezara, na którego opiniach przed wyjazdem również się opierałem.