Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

W Chorwacji zaginęło 5. polskich turystów

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 31.07.2004 07:42

Właśnie ogladam TVN24. Podali, że u wybrzeży Choracji zaginęło 5. polskich turystów, w tym 3. dzieci. Wczoraj wypłynęli w morze pontonem silnikowym i ślad po nich zaginął. Trwają poszukiwania.
Trzymajmy kciuki za Ich szczęśliwe odnalezienie.
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 31.07.2004 07:46

ale to nie byli ci na wózku ?
Ostatnio edytowano 31.07.2004 13:04 przez cezar000, łącznie edytowano 1 raz
Tomek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomek » 31.07.2004 08:40

cezar000 napisał(a):ale to nie byli ci na wózku ?

Może jednak zastanowił byś się nad usunięciem swojego posta ?

Tomek
Mniejszy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mniejszy » 31.07.2004 08:47

Wystawił sie pan kiedyś pod pręgierz publiczny panie Cezar000 pytając czy ma pan zniknąć z tego forum. Odpowiadam: tak. Powinien pan zniknąć.
Michał.
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 31.07.2004 09:11

Do idioty i schizofrenika chesa vel potrójnego zera cezara - krótki i zwięzły komunikat -spadaj z tego forum raz na zawsze. To nie jest lecznica dla osób o rozchwianej "osobowości". Przeginasz poraz kolejny i naprawdę ciężko nerwy trzymać na wodzy.
:evil:

A co do zaginionych mam nadzieję ze się odnajdą - nie wiem skąd TVN ma tę informację bo nieznalezłem jej w zadnych agencjach- może jakaś pomyłka :?:
PZDR :)
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 31.07.2004 09:29

Do Cezara000, kolego patrząc na Twój status, ilość postów to Ty chyba nic masz przyjaciół, siedzisz tylko przy komp. Twoje odzywki z cała pewnościa świadczą że masz duży problem. Moja rada, idź do psychologa lub psychiatry. Ratuj się człowieku. !!!!! Tutaj to tylko pogłębiasz swoje i tak nie najlepsze położenie.
Gajus.ems
Cromaniak
odejdź

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 31.07.2004 10:01

Mniejszy napisał(a):Wystawił sie pan kiedyś pod pręgierz publiczny panie Cezar000 pytając czy ma pan zniknąć z tego forum. Odpowiadam: tak. Powinien pan zniknąć.
Michał.

Cezar znikaj!!! Jest mi wstyd, kiedyś napisałem, że niektóre Twoje posty są zabawne. Ten powyżej napewno nie jest zabawny. Przestań śmiecić! Odejdź i nie wracaj.
GAJUS
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 31.07.2004 11:47

Na TVN24 wciąż wyświetla się informacja o poszukiwaniach turystów, tymczasem Onet podaje, że już ich odnaleziono http://info.onet.pl/958081,12,item.html

A co do "żartu" cezara000 - swego czasu bardzo chciałeś abym się pokreślił. Mówięc więc TAK.
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 31.07.2004 11:53

Przejmujecie się plotkami i kaczkami dziennikarskimi.
Wasza sprawa.
Reszta jest milczeniem.
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 31.07.2004 11:57

VC4R
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) VC4R » 31.07.2004 12:52

[...]
Ostatnio edytowano 19.02.2005 19:15 przez VC4R, łącznie edytowano 1 raz
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 31.07.2004 12:58

Zgadzam się z Tobą Vald.
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 31.07.2004 13:03

Wszystko dobrze się skończyło. Polacy się znaleźli.Popłynęli na wycieczkę na wyspę i tam dopadłą ich burza.Schronili się tam żeby przeczekać i dzisiaj sie znaleźli. Wszystko w porzo.
Pozdrawiam
waldemar
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldemar » 31.07.2004 13:37

Na forum cro.pl jestem od 2 miesięcy, w Chorwacji byłem dopiero pierwszy raz. Mój wyjazd w dużej mierze oparty był na podstawie informacji zawartych na forum. W pierwszej kolejności opierałem się na opiniach ekspertów (takim szczyci się cezar). Niestety po ostatniej wypowiedzi cezara, zastanawiam się, czy warto, skoro stopień wtajemniczenia zależy od ilości postów. Szkoda, że cezar się tak zachował, uważam, że do nieszczęścia rodaków należy podchodzić z szacunkiem i troską o ich zdrowie. Każdy z nas może znaleźć się w takiej sytuacji, niekoniecznie w Chorwacji. Mam nadzieję, że nasi pechowcy (chwała Bogu, że żyją) nie są naszymi kolegami z forum, bo bym odczuwał wielki wstyd, że możemy wzajemnie się tak zachowywać. Staram się nie pisać o byle czym, ale w konkretnych sprawach dotyczących naszych wyjazdów do Chorwacji. Jednak w tym wypadku musiałem to zrobić, bo się zdenerwowałem. Mam nadzieję, że forum nie stanie się inną formą czata lub gg, chociaż niektóre wypowiedzi o tym świadczą. Jest mi wstyd za cezara, jedynie co mogę zrobić to Cię zbojkotować. Moim zdaniem moderator forum powinien Cię zdegradować do poziomu turysty, a nawet nowicjusza bez względu na to ile Twoich postów było rzeczowych i prawdziwych. A teraz dla wszystkich - moi drodzy starajcie się brać telefony komórkowe i informujcie swoich znajomych, rezydentów, gospodarzy miejsc noclegowych w takich przypadkach, co się z Wami dzieje. Jeszcze raz stwierdzam, że jest mi przykro za cezara, na którego opiniach przed wyjazdem również się opierałem.
Polo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Polo » 31.07.2004 16:22

Pięcioro Polaków, w tym troje dzieci, wypłynęło przedwczoraj w morze. Turyści chcieli przepłynąć pontonem z nadmorskiej miejscowości Żivogoszce do wyspy Hvar. Zniknęli jednak w przesmyku. Odnaleziono ich wczoraj po południu. Okazało się, że schronili się w zatoczce przed nadchodzącą burzą. Między półwyspem Peljesac a Hvarem.

Na szczęście wszystko się szczęśliwie zakończyło.

Wypowiedzi "potrójnego zera" nie komentuję. Od dawna piszę, że powinien być usunięty z Forum. Ale administrator tego Forum jest niewiele więcej warty...

Szkoda, w ubiegłych latach to Forum było dużo ciekawsze. Nawet słynny Pimpek był upierdliwy, ale nie głupi jak "potrójne zero". Admin, jeśli nie wiesz jak wywalić tego debila - napisz! Pomogę!

pozdrawiam,
Polo :(
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone