beatabm napisał(a):slawek&gosia napisał(a):Jestem i ja, dopłynęłam spóźniona (ale juz nadrobione czytanie) i czekam na dalszy ciąg. Pięknie jest!
Witaj na pokładzie Piccoli Ciąg dalszy codziennie, nie narób już sobie zaległości
ofkors
beatabm napisał(a):slawek&gosia napisał(a):Jestem i ja, dopłynęłam spóźniona (ale juz nadrobione czytanie) i czekam na dalszy ciąg. Pięknie jest!
Witaj na pokładzie Piccoli Ciąg dalszy codziennie, nie narób już sobie zaległości
beatabm napisał(a):
beatabm napisał(a):
beatabm napisał(a):
Każę Ewie bardzo ostrożnie płynąć ponieważ.......wiozę skarb.
Dla naszej forumowej Kateriny.
beatabm napisał(a):Jeden drogiego bardzo dwuznacznie smaruje olejkiem do opalania, do tego – mimo że plaża ogólnie dostępna – obydwaj są bez kąpielówek.
beatabm napisał(a):Zatoczka bardzo sympatyczna choć przy skałach troszkę brudna.
Przy brzegu przewaga kamieni, kawałeczek w stronę morza dno robi się piaszczyste.
"travel"]Ależ pędzicie tą łódeczką
Popatrzyłam w jedną stronę :
potem w drugą:
i od razu humor mi się poprawił
Takim to się wydaje ,że cały świat do nich należy
A na Likvie byliście ?
Tam jest czyściutko , a piasek w morzu bialutki
beatabm napisał(a): ... Wracamy zatokę wcześniej...
Likva to w przeciwnym kierunku, jeszcze na zachód od Sutivan - tu.beatabm napisał(a):"travel"]A na Likvie byliście ?
Nie Gdzie to? Podziel sie linkiem, na pewno odwiedzimy
"gusia-s"]
Znam ją Też tam uciekliśmy z Lovreciny, która była okropnie zapchana.
Piaszczyste dno i sporo trawy morskiej tworzą ładny obrazek na tafli wody
A na tyłach plaży takie okazy
Których pilnuje pewien jegomość
Likva to w przeciwnym kierunku, jeszcze na zachód od Sutivan -
Oczywiście nie są to miętówki - ale co - może Katerina pokaże
Katerina to niedługo będzie musiała jakiś skarbiec założyć
Katerina napisał(a):travelKaterina to niedługo będzie musiała jakiś skarbiec założyć
Kolekcjonerka skarbów - fajne zajęcie Chętnie sama bym dla kogoś ukryła, ale jeździmy na wakacje na samym końcu, już po wszystkich Chyba,że tak dobrze bym ukryła, żeby przeleżał do lata
Izo, rzucam Ci wyzwanie Poproszę o skarb na Visie
beatabm napisał(a):"travel"]A na Likvie byliście ?
Nie Gdzie to? Podziel sie linkiem, na pewno odwiedzimy
AdamZ napisał(a):Czytaczom planującym odwiedzić Likvę wspomnę że jest urokliwa i piaseczek na dnie delikatny z tym że dno jest na prawie 2 metrach więc stanąć na nim trudno bez całkowitego zanurzenia. Okoliczna fauna i flora też w miarę bogata więc jest co oglądać pod wodą. Konoba blisko, cień można znaleźć, jakiś prysznic też tam bywał także warunki przyzwoite.
gusia-s napisał(a):Chyba wtedy byliście na Lovrecinie kiedy jeszcze cała wyspa spała
Filmik pamiętam, trzeba przyznać, że dziewczyny urosły od tamtej pory
Powrót do Nasze relacje z podróży