aga_stella napisał(a):Mam pytanie związane z cycami. Gdzie kupiliście takie worki. Szukałam w necie, ale z takiego tworzywa nie znalazłam.
Tyle tylko na ten czas , ale śledztwo w toku . . .
Pozdrawiam
Piotr
aga_stella napisał(a):Mam pytanie związane z cycami. Gdzie kupiliście takie worki. Szukałam w necie, ale z takiego tworzywa nie znalazłam.
gusia-s napisał(a):To ciężka praca! Napełnić tyyyyle cyców
piotrf napisał(a):gusia-s napisał(a):To ciężka praca! Napełnić tyyyyle cyców
To teraz wyobraź sobie ile czasu ( i pracy ) trzeba wykonać , żeby je opróżnić
Pozdrawiam
Piotr
piotrf napisał(a):aga_stella napisał(a):Mam pytanie związane z cycami. Gdzie kupiliście takie worki. Szukałam w necie, ale z takiego tworzywa nie znalazłam.
Tyle tylko na ten czas , ale śledztwo w toku . . .
Pozdrawiam
Piotr
Ustronianka napisał(a):I ja i ja sie podłączam ....
mogę nawet wpław za ta wasza "Piccollą"
mogę nie??
Czytam tu wiele....ale niestety odwagi na relacje z naszej strony nie mam
Tak mnie już nieraz opowieści o rejsach pochłonęły, ze od dłuższego czasu marzy nam się taki
może kiedyś
na pewno będzie, ale czas pokaże kiedy
To nasz 9x w Cro i rejs będzie którymś na bank
CROberto napisał(a):Kapitańska,mieliście kiedyś tak przy powrocie
beatabm napisał(a):
Pierwsza noc na jachcie – wyczekana, wytęskniona – jak zawsze regeneruje doskonale nasze nadwyrężone drogą siły.
Janusz Bajcer napisał(a):beatabm napisał(a):
Pierwsza noc na jachcie – wyczekana, wytęskniona – jak zawsze regeneruje doskonale nasze nadwyrężone drogą siły.
Ile tych pierwszy nocy już było.
Wiem, że była kolejna
Ustronianka napisał(a):Czytam dalej, przeczytałam ......czekam na więcej......
ach już czuję wakacje
beatabm napisał(a):Ustronianka napisał(a):Czytam dalej, przeczytałam ......czekam na więcej......
ach już czuję wakacje
One już coraz bliżej
Ps - teraz już będę pisać regularnie, przepraszam za chwilową przerwę w opowieści
Powrót do Nasze relacje z podróży