travel napisał(a):Katerina napisał(a):Bardzo fajne zakamarki do samotnego plażingu I skałki fajne, chętnie bym je wszystkie przeszła wzdłuż brzegu odwiedzając te różne ruinki.
Jak zobaczyłam te skałki to od razu pomyślałam o Tobie
I krzaczorach
travel napisał(a):Katerina napisał(a):Bardzo fajne zakamarki do samotnego plażingu I skałki fajne, chętnie bym je wszystkie przeszła wzdłuż brzegu odwiedzając te różne ruinki.
beatabm napisał(a):travel napisał(a):Katerina napisał(a):Bardzo fajne zakamarki do samotnego plażingu I skałki fajne, chętnie bym je wszystkie przeszła wzdłuż brzegu odwiedzając te różne ruinki.
I krzaczorach
travel napisał(a):beatabm napisał(a):travel napisał(a):Katerina napisał(a):Bardzo fajne zakamarki do samotnego plażingu I skałki fajne, chętnie bym je wszystkie przeszła wzdłuż brzegu odwiedzając te różne ruinki.
I krzaczorach
Katerina napisał(a):
Mówicie o tym , jak mi z ręki jadły ?
Wspominam z tęsknotąbeatabm napisał(a):Wpływamy do zatoki i cumujemy w porcie miejskim w Jelsie.
Ładnie tu!!!!
I jest osiołek!!!!!
Ania – wielka fanka wszelkiej maści osłów – zauważa go natychmiast...
beatabm napisał(a):... Dalej cumuje wielki katamaran.
Męska załoga i jedna kobieta hostessa – całkowicie bezpieczna.
Panowie niezwykle zajęci sobą...
Szkodabeatabm napisał(a):... Taką piękność w tym roku hodowałam w domu – niestety coś nagle jej zaszkodziło i padła ...
Aldonka napisał(a):Nie mogę tu zaglądać bo coraz trudniej mi wytrzymać do września. I nie zmienia faktu to, że już za 1,5 miesiąca będę w domu, w Cro, w Borje. Wszystko wyrywa się ku wrześniowym żaglom.
"gusia-s"] Wspominam z tęsknotą
Szkoda
Moja daje radę do towarzystwa ma koło siebie lawendę, oleandra i mandarynkę. W tym roku plan na figę i może jakąś oliwkę do kompletu
Fajna ta Jelsa co nie
slawek&gosia napisał(a):Jelsa ❤ już za niecałe 3 tygodnie w końcu zobaczę ją na żywo pierwszy raz
CROberto napisał(a):beatabm napisał(a): Całkowity reset jest możliwy tylko na jachcie - i to im mniejszym i z mniejszą Załogą tym lepiej
Fochniemy się i opuścimy Was...
Powrót do Nasze relacje z podróży