Witam, planujemy wakacje w czerwcu z dwójka małych dzieci 2,5 i 5 lat. Myślę o miejscowości Vrsar. Bardzo proszę o informacje dot. noclegów. email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam M
tspan napisał(a):Witam
maxx78 napisał(a):Witam . Pierwszy raz wybieram się do Chorwacji. Po przestudiowaniu forum oraz internetu wybraliśmy z żoną Istrię. Jest to pierwszy wyjazd z dziećmi więc dalej w głąb nie chcielibyśmy się zapuszczać. Mam pytanie do osób które przebywały w w/w miejscowościach bądź okolicy o jakieś ciekawe lokum które mogli by polecić . Chodzi o 4 osoby dorosłe i 4 dzieci w przedziale 6-11 lat. Byłbym bardzo wdzięczny za jakieś informacje. Nie wiem czy nie za późno ale wszystkie apartamenty czy domki na trivago i booking zajęte chyba że nie znam innych stron z ofertami. Cenowo celuję za pobyt w cenie do 2500 zł za 7 noclegów termin w lipcu Zapytam jeszcze czy lipiec nie jest ryzykowny na wyjazd dla 2 rodzin aby jechać w ciemno. Rok temu byłem tak w Hajduszoboszlo i się udało ale z 2 rodzinami może już być gorzej. Pomożecie ?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne