Krystof napisał(a):(...)2. Finestra nie czytaj! Wiem, że na widok okazywanej wdzięczności, czy sympatii chce Ci się żygać
(...)
Krystof napisał(a):1. to taki odruch bezwarunkowy - wciąż mi łazi po głowie lektura jednego z forumowych wątków, którego wolałbym w ogóle nie poznać - szybka reakcja, taki bodziec, zupełnie bezcelowo ...
2. co masz na myśli, pisząc o mdłościach na widok błędów? masz na myśli własne błędy? na przykład "żygać"?
Krystof napisał(a):jasne, że to drugie
1. najpierw zrobiłem niechcący błąd
2. potem chciałem wprowadzić specjalnie zamieszanie
podoba mi się Twoja postawa - nie jesteś agresywny - więc, jeśli Cię uraziłem, przepraszam.
nie szukam taniego poklasku, bo jestem anonimowy. ten jeden powód już wystarcza, by tego nie robić. zrobiłem to w pełni automatycznie. i tyle. K.
Danka napisał(a):Volumen jak tam po wczasach ?
pozdrawiam
volumen napisał(a):Cieszę się Kristof, że "zaraziłeś" się fotobankiem. Mam nadzieję, że małe conieco z tych zdjęć ujawnisz światu
Całusy i skrzynki czcigodny Slapol przekazał. Trochę narzekał, że kłuje go mój zarost, ale przeżył
volumen napisał(a):Danka napisał(a):Volumen jak tam po wczasach ?
pozdrawiam
Na moim koncie w banku "jesień średniowiecza", ale warto było... 2 tygodnie w raju. Peljasac, Korcula, Dubrownik, Mostar, 2 godziny w tunelu sv. Jure, pół godziny na Malej Kapeli i godzina na bramkach w Zagrzebiu. Poza bramkami resztę polecam