Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Vodice vs Omiš

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ZbyszekR
Autostopowicz
Vodice vs Omiš

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZbyszekR » 14.07.2015 16:47

Drodzy Cromaniacy proszę Was o podpowiedź
Przygodę z Chorwacją zacząłem dość niedawno bo raptem dwa lata temu. Na pierwszy ogień poszła Makarska później Rovinj. Teraz ze znajomymi zastanawiamy sie między Vodice a Omiš.
Krótko o nas: 3 pary w wieku ok 30 lat, rano czas spędzamy na plaży a wieczorem musimy mieć gdzie wyjść :) nie koniecznie do klubu czy na dyskotekę ale restauracje, kawiarnie bary z drinkami bardzo mile widziane.Chcemy też coś ciekawego zobaczyć w mieście lub bliskiej okolicy. Generalnie w mieście musi się coś dziać i nie może być nudno.
Zarówno Makarska jak i mniejsze Rovinj bardzo mi się podobały.

Proszę podpowiedzcie CO WYBRAĆ? Jechać do Vodice czy Omniš?

Ps: Jeśli macie namiary na jakieś kwatery (dla 6 osób) w tych miejscowościach to proszę dajcie namiary.
Z góry dziękuję
polki-turst
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) polki-turst » 14.07.2015 17:03

Witam
Mnie Omiś nie przeszkadza byłem tam już 14x widocznie jest tam coś co przyciąga.

Zaraz się Jeden Taki odezwie, że mam błąd w nazwie miasta :D
Pozdrawiam
szczaw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szczaw » 14.07.2015 18:45

ja stawiam na Vodice , to jest ich Saint Tropez francuskie , dyskoteki są nawet zamykane o 6.30 , knajpek nie brakuje wszystko w jednej "kupie " jak nie tu to 20 metrów dalej , ceny jak wszędzie , gorzej z mieszkaniem bo teraz to chyba tylko w ciemno zostaje wam jechać a na 150 % coś znajdziecie , moim zdaniem szukajcie Srima i takie obok to większa szansa na coś . Do przodu :wink:
ZbyszekR
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZbyszekR » 14.07.2015 20:34

:) generalnie plan jest na wyjazd w ciemno. Do tej pory zawsze coś się znalazło.
Ale jak się trafi jakaś kwaterka wcześniej to zawsze więcej czasu na relax.

A co do lokalizacji czekam na opinie pozostałych użytkowników forum

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone