Bella47 napisał(a):Witam,
prosiłabym o namiary na sprawdzone apartamenty blisko morza w okolicy Srimy lub Rogoźnicy. Mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Z góry dziękuję za za pomoc.
rogoznica-t41909-480.html
prosiłabym o namiary na sprawdzone apartamenty blisko morza w okolicy Srimy lub Rogoźnicy. Mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Z góry dziękuję za za pomoc.
martika71 napisał(a):Witam
Czy ktoś był w apartamentach Branko w Srimie ? :http://www.apartamentychorwacja.pl/apartamenty/vodice/apartamenty-branko/9614
W opisie jest zaznaczone,że w jednym z apartamentów, nie ma lodówki,czajnika.Trochę to dziwne,bo apartamenty wyglądają całkiem spoko. Dlatego,jeśli ktoś był bardzo proszę o opinie.
kalasz84 napisał(a):Szukam apartamentu dla 2 doroslych oraz 2 dzieci (8 i 10 lat) w Tribunj ewentualnie Vodiacach.
Kto moze polecic coś sprawdzonego i ekonomicznego w terminie od 25 lipca do 4 sierpnia 2017 (na ok tydzien) ?
czarq napisał(a):Witam
Jedziemy swoim samochodem, 6 osób (3 pary) na 7 nocy 9-16 Wrześień 2018r i wybieramy sie do Vodice. Tylko mamy jeden problem... Z hotelem :/
Szukamy apartamentu/hotelu, który będzie miał basen i 3 oddzielne(!) sypialnie, miło by było by w zasięgu 1 kilometra był dostęp do plaży/sklepów/klubów
Lianis napisał(a):Szukamy kwatery dla 2+2 na lipiec. Macie moze cos fajnego, sprawdzonego i w rozsadnej cenie w tych okolicach?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje