zmrol napisał(a):Ja byłam w Srimie 10m od morza, za apartament z dwoma sypialniami, salon, kuchnia, łazienka i wc zapłaciliśmy 80E/dzień. W sumie nam cena i sam apartament bardzo odpowiada byłam tam drugi raz i na pewno kiedyś wrócę.
robpil napisał(a):zmrol napisał(a):Ja byłam w Srimie 10m od morza, za apartament z dwoma sypialniami, salon, kuchnia, łazienka i wc zapłaciliśmy 80E/dzień. W sumie nam cena i sam apartament bardzo odpowiada byłam tam drugi raz i na pewno kiedyś wrócę.
My biliśmy po sąsiedzku. W terminie 22.06-04.07 płaciliśmy 40 euro za dwie sypialnie, łazienkę, kuchnię - 2 + 1. Domek sąsiadki wyglądał atrakcyjniej, ale w sumie u nas nic nie brakowało i było czysto, a na tym najbardziej nam zależało. Na stronie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ap5, można sobie zerknąć
Daral7 napisał(a):w którym miejscu najmniej ludzi w srimie ? blizej vodic czy dalej na południe ?
maniust napisał(a):filip122 vel Darek napisał(a):Ładne to miasteczko Vodice... napisz ile płaciłeś na tym campie co byłes ? domysłem się ze dużo.. chociaż trzeba wziąść poprawkę na to ze wrzesień..
Za 12 dni 330 Eurasków.
Moim zdaniem nie jest drogo.
Warunki na campie super , do mora góra 40 metrów mieliśmy
Niestety ile by się nie było na campie Imperial , brak mozliwości zniżki.
Dziwne to trochę, ale cóż........
W 2010 w Rovinj na Vadaliso za 11 dni płaciłem 290 Eurasków i powżej 10 dni dali 10 % zniżki i warunki socjalne (mam na myśli toalety) bez porównaniu o wyższym standardzie.filip122 vel Darek napisał(a):A widziałeś w Vodicach jakieś campy tzw przy domowe z dostępem do morza ?
Kierując się uliczką zaraz przy Jadranie z Vodic do Srimy przy promenadzie zaraz , widziałem pełno campów przy domowych takich na 4-5 namiotów.
Skręcasz zaraz za campem Imperial w prawo w dół i jedziesz wąziutką uliczką wzdłuż Jadranu w kierunku Srimy ......apartani i małych campów przydomowych fuullll.
Pozdrawiam
Daral7 napisał(a):pisałeś w którymś z tematów tak..maniust napisał(a):filip122 vel Darek napisał(a):Ładne to miasteczko Vodice... napisz ile płaciłeś na tym campie co byłes ? domysłem się ze dużo.. chociaż trzeba wziąść poprawkę na to ze wrzesień..
Za 12 dni 330 Eurasków.
Moim zdaniem nie jest drogo.
Warunki na campie super , do mora góra 40 metrów mieliśmy
Niestety ile by się nie było na campie Imperial , brak mozliwości zniżki.
Dziwne to trochę, ale cóż........
W 2010 w Rovinj na Vadaliso za 11 dni płaciłem 290 Eurasków i powżej 10 dni dali 10 % zniżki i warunki socjalne (mam na myśli toalety) bez porównaniu o wyższym standardzie.filip122 vel Darek napisał(a):A widziałeś w Vodicach jakieś campy tzw przy domowe z dostępem do morza ?
Kierując się uliczką zaraz przy Jadranie z Vodic do Srimy przy promenadzie zaraz , widziałem pełno campów przy domowych takich na 4-5 namiotów.
Skręcasz zaraz za campem Imperial w prawo w dół i jedziesz wąziutką uliczką wzdłuż Jadranu w kierunku Srimy ......apartani i małych campów przydomowych fuullll.
Pozdrawiam
gdzie tego szukać ? czy na końcu srimy tzn najbardziej na południe ( przeglądam google earth) są plaże żwirkowe? betonowe ? zdarzają się jakieś drzewa na plaży dla ochłody ? tam chciałbym coś znależć.
Pozdrawiam
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje