ewelka8212 napisał(a):Więc bardzo proszę o jakieś dobre rady na początek, gdzie się najlepiej wybrać , w jakie rejony, może konkretnie ktoś zechce mi polecić jakąś miejscowość no i jakieś namiary na sprawdzone i niedrogie (w granicach rozsądku) noclegi. Jak w Chorwacji wygląda sytuacja z LPG, czy na każdej stacji paliw jest?. Gdzie kupujecie winiety, jedziemy z Wrocławia, może to coś pomoże?. Jakie są ceny, np: ile kosztuje obiad, piwo, deser lodowy?. Czy jadąc do Chorwacji zaopatrywaliście się w Polsce we wszystką walutę, która jest potrzebna na opłaty drogowe i na paliwo tankując po drodze, czy może wymienialiście kasę po drodze.?. Jeżeli ktoś z Was może mi pomóc w odpowiedziach na te pytania będę bardzo wdzięczna , mam jeszcze masę innych pytań, ale to później na razie chciałabym wiedzieć to
Pozdrawiam
ewelka
ewelka zajrzała chociaż w jeden temat na forum TU?
Coś słabo ewelka surfowała po necie , bo na wszystkie pytania i wiele , wiele innych można znaleźć na forum.
ewelka8212 napisał(a):mam jeszcze masę innych pytań, ale to później na razie chciałabym wiedzieć to