Czesto przechodzę obok tych aparatmentów ale nie byłam w środku.
Jeśli chcesz wiedzieć coś o okolicy, służę pomocą.
gl0btr0ter napisał(a):Jeśli jeszcze poszukujecie noclegu na te wakacje to mogę polecić apartament w Vodicach. Szczególnie dla rodziny z dziećmi gdyż mieszkają tam bardzo sympatyczni ludzie. Apartament jest na piętrze, dwa oddzielne pokoje, kuchnia w pełni wyposażona, łazienka, klimatyzacja. Miejsc do spania jest 5. Na dole mieszkają właściciele ale to przesympatyczni starsi ludzie bardziej uczynni i nie przeszkadzający. Atutem jest ogródek pięknie utrzymany przez właścicielkę który podobał się naszym dzieciom oraz ławy i grill kamienny. Właściciele chętnie załatwią prawdziwą wyciskaną olivę oraz wino lub ryby na grilla i obowiązkowo oryginalną homemade rakiję , często też częstują warzywami z ogródka. My byliśmy w cztery rodziny i reszta z nas mieszkała u sąsiadki na przeciwko która ma tez kilka apartamentów i robi rano pyszną kawę Powinni mieć wolne miejsca gdyż nie bardzo radzą sobie z marketingiem w internecie. My mieliśmy namiar od Chorwata z ich rodziny z którym obecnie pracujemy. Apartament nie leży przy samej wodzie ale do bezpiecznej plaży w Vodicach jest 5 min spacerkiem. Do Srimy gdzie jest lepszy piasek na dnie dla dzieci jest 2 km. Sama miejscowość jest fajna bo można się z niej wybrać na wodospady Krka, do Szybenika, Splitu, Primostenu parku Kornati i do wielu miejsc w Dalmacji jest blisko.
Tutaj macie namiar Stablica III,/6 22211 Vodice a do kontaktu: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Co do ceny to musicie pytać indywidualnie. Moj kolega jezdzi tam co roku juz od czterech lat. W tym roku zarezerwowal poczatek sierpnia na 10 dni
zmrol napisał(a):Ja byłam w Srimie 10m od morza, za apartament z dwoma sypialniami, salon, kuchnia, łazienka i wc zapłaciliśmy 80E/dzień. W sumie nam cena i sam apartament bardzo odpowiada byłam tam drugi raz i na pewno kiedyś wrócę.
ami10 napisał(a):Dzień Dobry,
Wiem, że to dość późno ale szukam apartamentu dla rodziny 2 + 3 (12, 14 , 16 lat) w okolicy Tribunj, Vodice, Szybernika w terminie 24 czerwca - 5 lipca.
Nie mamy zbyt dużych wymagań co do kwatery ale ma być: czysto, powinien być zadaszony parking dla samochodu, ładny widok, chętnie klima. Fajnie by było żeby dojście do wody nie zajmowało zbyt dużo czasu (na fajną plażę).
Z góry dziękuję za polecenia fajnych lokalizacji.
Pozdrawiam
Adam
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje