Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Czy ktoś z Was dostał już jakieś namiary na maila?? Bo ja nie, choć czekam już ładnych kilka dni... Ale chyba coś doświadczeni forumowicze nie chcą się dzielić...
Witam! Jak w tytule poszukuję apartamentu dla 2 dorosłych osób ogólnie w Dalmacji,. Mile widziana Riviera Makarska, ale nie koniecznie raczej oprócz wysp, koniecznie z kuchnią. Termin 23-29/07/2014. Proszę o namiary na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Z góry dziękuję za pomoc.
Witam serdecznie, Mam zamiar jechać w ciemno do Vodic, wyjazd z Krakowa nocą 25-go lipca. Jak macie jakieś dobre namiary 2 dorosłe + dziecko, max 300 m od wody z klimą i aneksem kuchennym to proszę o kontakt : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dzięki i pozdrawiam Andrew, ps. a może ktoś jedzie w tym terminie to byłoby razem raźniej
Witam, Oglądałem sobie Vodice na GoogleErth, są tam 2 palże -w części Blata- po lewej i obok hoteli- po prawej. Zastanawiam się nad częścią Blata-czy to dobry wybór? Czy plaża w tej części jest wyposażona w prysznice, wc, przebieralnie, bar? Jest kilka wolnych kwater w tej części- czy warto? Proszę o doradzenie. Pozdrawiam Bracek