Hej! Jest ktoś w Vodicach i ma ochote na poznanie sie, wspolne spędzenie czasu? Para 24 lata
Pozdrawiam!
Flacha napisał(a):Może nie Vodice ale Srima czyli zaraz obok. Czy są tam jakieś place zabaw dla dzieci? Czy dopiero w Vodice?
piotrek_plock2 napisał(a):Witam,
dziewczyny jeszcze śpią, u mnie już poranna kawa przed wyjazdem do Polski
Nie wiem, czy trafiliśmy na jakiś chorwacki długi weekend (16 sierpnia)
serciu napisał(a):Witam wszystkich Cromaniaków na majówkę wybieramy się z grupą znajomych do Cro, z czego dla większości z nich będzie to pierwszy raz w tym pięknym kraju. Jako że ja mam największy staż jeśli chodzi o wyjazdy do HR to mnie pozostawiono wybór miejsca. Wstępnie postawiłem na Vodice, w ciemno oczywiście. Ja osobiście akurat tam nigdy nie byłem, ale słyszałem że jest tam dość rozrywkowo, duża baza noclegowa oraz bliskość atrakcyjnych miejsc (Krk, Szybenik, Trogir, Split). Co myślicie o takim wyborze? Macie jakieś doświadczenia majówkowe z Vodicami?
maniust napisał(a):Flacha napisał(a):Może nie Vodice ale Srima czyli zaraz obok. Czy są tam jakieś place zabaw dla dzieci? Czy dopiero w Vodice?
W Srimie nie ma , tam psy doopami szczekają , do Vodic spacerek promenadą z buta 20 minut i na na promenadzie w stronę Vodic .....masz wszystko dla dzieci i nie tylko .........weż gruby portfel , bo cię dzieciaki oskubią z kasy.
epinephrine087 napisał(a):maniust napisał(a):Flacha napisał(a):Może nie Vodice ale Srima czyli zaraz obok. Czy są tam jakieś place zabaw dla dzieci? Czy dopiero w Vodice?
W Srimie nie ma , tam psy doopami szczekają , do Vodic spacerek promenadą z buta 20 minut i na na promenadzie w stronę Vodic .....masz wszystko dla dzieci i nie tylko .........weż gruby portfel , bo cię dzieciaki oskubią z kasy.
Goowno prawda
W Srimie jest plac zabaw zaraz przy morzu. Fajny, spory, odnowiony w 2015 roku. Spędziliśmy w Srimie 3 tygodnie z dwójką małych dzieci i cieszę się, że trafiliśmy właśnie tam. Wszystko zależy od oczekiwań
serciu napisał(a):Witam wszystkich Cromaniaków na majówkę wybieramy się z grupą znajomych do Cro, z czego dla większości z nich będzie to pierwszy raz w tym pięknym kraju. Jako że ja mam największy staż jeśli chodzi o wyjazdy do HR to mnie pozostawiono wybór miejsca. Wstępnie postawiłem na Vodice, w ciemno oczywiście. Ja osobiście akurat tam nigdy nie byłem, ale słyszałem że jest tam dość rozrywkowo, duża baza noclegowa oraz bliskość atrakcyjnych miejsc (Krk, Szybenik, Trogir, Split). Co myślicie o takim wyborze? Macie jakieś doświadczenia majówkowe z Vodicami? Czy może jednak lepiej gdzieś indziej? pozdrav!