Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

VODICE plaża

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
martka90
Plażowicz
VODICE plaża

Nieprzeczytany postnapisał(a) martka90 » 10.09.2009 19:43

Cześć!

Mam 3 pytania :) :

1.Czy w miejscowości VODICE plaże są ładne? tzn. nie betonowe

2.Czy w miejscowości VODICE widać horyzont?

3.Czy w miejscowości VODICE jest dużo chodzenia pod górę?
ubidigi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ubidigi » 10.09.2009 19:59

Ad. 1 "ładne" - kwestia gustu. W kierunku Srimy beton, w kierunku Tribunja skałki/kamyczki.
Ad. 2 Horyzont jest wszędzie widoczny, bo jest horyzontem. A jeśli pytasz czy widać "otwarte" morze, to odpowiedź brzmi nie. Jeziorowy widok. Zresztą b. ładny.
Ad. 3 NIE.
martka90
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) martka90 » 11.09.2009 09:36

Dzięki:)
nowy_nh
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nowy_nh » 18.09.2009 08:15

ja bylem pod koniec sierpnia w Vodicach ,i osobiście plaże mi się podobały , były też płyty betonowe, jak i z drobnego żwiru. Zależy w którą stronę się pójdzie ;]
nroman
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) nroman » 22.12.2009 21:40

Niedaleko hotelu Punta jest całkirm niezła plaża wysypana żwirkiem i z usunietymi kamieniami - tylko niestety zatłoczona . Zdecydowanie polecam północna część miasta (osiedle domków jednorodzinnych - Blata).
Apartamenty z klimą już od 50 EURO
Marek40
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek40 » 26.12.2009 21:41

Plaże betonowe przy morzu dalej od morza są drzewka ,
mnie betony się nie podobają , ale to jest kwestia gustu

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone