Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Vodice i Zadar-jakies ciekawe campy?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
martuśka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martuśka » 24.06.2004 12:54

poszukuje campu w okolicy Zadaru, w miare przystępnej cenie. nie musi być tam za wiele atrakcji tak aby dało sie przezyć. dzięki za jakiekolwiek info.
Gajus.ems
Cromaniak
camp k. Zadaru

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 24.06.2004 15:01

Hej !
B.popularnym i niedrogim campem k. ZADARU jest cam OLIVIA w mjsc. SUKOSAN. Juz za kilka dni spędzę na nim 2-3 dni w drodze na PELJESAC. Camp ten dobrałem starnnie po dokładnej lekturze i opiniach formułowiczów. Podaje linka - http://www.samo-electronics.si/sukosan2.html
GAJUS
krystek
Cromaniak
Re: camp k. Zadaru

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 24.06.2004 16:29

Gajus.ems napisał(a):Hej !
B.popularnym i niedrogim campem k. ZADARU jest cam OLIVIA w mjsc. SUKOSAN. Juz za kilka dni spędzę na nim 2-3 dni w drodze na PELJESAC. Camp ten dobrałem starnnie po dokładnej lekturze i opiniach formułowiczów. Podaje linka - http://www.samo-electronics.si/sukosan2.html
GAJUS

Ceny rewelka ! A wiesz coś więcej o tym kampingu ( pojemność , infrastruktura , plaża ) bo stronę www to mają cieniutką .
goha
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) goha » 24.06.2004 16:39

Dokładnie, doszlismy do tego samego wniosku. Cos wiecej? Bo na zdjeciach ze strony to tak kiepsciutko to wyglada?
Anula
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anula » 24.06.2004 16:48

Witam!
Kemping Oliva należy do typu przydomowego jest mały ale bardzo fajny .Dużo drzew (uważać należy na kapiący sok z fig) tak że cienia nie brakuje.Położony nad samym morzem. Sanitariaty ok ciepła woda w prysznicach zawsze. Plaża jak to w Chorwacji kamienista.
Pozdrawiam
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 24.06.2004 17:01

Anula napisał(a):Witam!
Kemping Oliva należy do typu przydomowego jest mały ale bardzo fajny .Dużo drzew (uważać należy na kapiący sok z fig) tak że cienia nie brakuje.Położony nad samym morzem. Sanitariaty ok ciepła woda w prysznicach zawsze. Plaża jak to w Chorwacji kamienista.
Pozdrawiam

Zaczyna mi się to podobać . Czy na przełomie lipca/sierpnia mogą być problemy z miejscem i jakie są przyłącza do prądu(chodzi mi o typ gniazda).Z góry dzięki za info.
Anula
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anula » 24.06.2004 18:28

Witam!
Ponieważ jak pisałam jest to kemping mały na jakieś 100 -150 osób w sezonie może być problem taki że odległości między namiotami są małe.
Gospodarz Edo zawsze stara się tak ustawić gości aby nie zaglądali sobie wzajemnie do sypialni. Co do prądu to należy mieć wtyczkę okrągłą z uziemieniem po bokach ( takie płaskie blaszki ).
Pozdrawiam
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 24.06.2004 18:39

Anula napisał(a):Witam!
Ponieważ jak pisałam jest to kemping mały na jakieś 100 -150 osób w sezonie może być problem taki że odległości między namiotami są małe.
Gospodarz Edo zawsze stara się tak ustawić gości aby nie zaglądali sobie wzajemnie do sypialni. Co do prądu to należy mieć wtyczkę okrągłą z uziemieniem po bokach ( takie płaskie blaszki ).
Pozdrawiam

No to super 8) , bardzo mi to odpowiada . Jeszcze raz dzięki :!:
goha
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) goha » 24.06.2004 19:53

Hmmm brzmi całkiem sympatycznie. Pomyslimy. Dzieki za pomoc :)
wiko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiko » 25.06.2004 07:51

Niecałe 10 EURO za dwie osoby z małym namiotem w szczycie sezonu, aż nie chce się wierzyć. Z drugiej strony na jakieś większe atrakcje nie ma tam chyba co liczyć. Stronka rzeczywiście kiepściutka, a zdjęcia trochę mało przekonujące. Jeśli na Istrii bedzie kiepska pogoda to chyba się skuszę. Cena za kamp w pełni zrekompensuje paliwo i zostanie jaszcze na inne przyjemnosci.
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 25.06.2004 09:18

A jak bywalcy znajdują samą miejscowość Sukosan?Co tam jest ciekawego do zobaczenia i jak wygląda sprawa zaopatrzenia w podstawowe produkty żywnościowe?Czy lepiej zaopatrywać się w Zadarze?
Dzięki za wszystkie info!
Anula
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anula » 25.06.2004 09:32

Witam!
Sukosan to mała mieścina w sezonie dość dużo ludzi. Sklepików dużo , knajpek też.My zakupy ( te większe ) robiliśmy w Getro a owoce kupowaliśmy wieczorami na targu w Zadarze. Najfajniej jest w Sukosanie w sierpniu kiedy są tzw. noce Sukosanu wtedy na rynku są zabawy i graja różne zespoły.
pozdrawiam
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 28.06.2004 06:57

Korzystając z uprzejmości bywalców kampingu proszę jeszcze o kilka info:
- czy opłaty za pobyt przyjmują w kunach czy euro ?
- czy na miejscu są lodówki ?
- gdzie najlepiej wymieniać euro (Sukosan czy Zadar) ?
- czy jest tam siakieś gryzące robactwo typu komary ?
Dzieki za wszelkie informacje i pzdr.
Ostatnio edytowano 28.06.2004 10:21 przez krystek, łącznie edytowano 1 raz
martuśka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martuśka » 28.06.2004 08:35

czesc ;)

pewnie co po niektórych zaskoczę ale przeglądając przewodniki po Chorwacji znalazłam info, że camp Oliva w Sukosanie jest mało atrakcyjny, z kiepska plażą i nic ciekawego tam ogólnie nia ma. ktoś to sprostuje? nie wiem juz czy sie tam wybrać czy nie.
Anula
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anula » 28.06.2004 12:24

Witam !
Jak już pisałam Sukosan to mała mieścina nie jest to kurort tego typu co Makarska itp.Co do plaż to jedna jest wybetonowana a reszta to kamienie.Sam kemping nie ma dostępu do plaży choć leży przy samym morzu.
Opłaty przyjmowane są w euro ale chyba można też w kunach , lodówek nie ma , pieniążki wymienialiśmy na miejscu na poczcie , robactwa dokuczliwego nie było.
Pozdrawiam
Następna strona

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone