Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Vodice i Dario fajny duet

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 25.08.2010 07:46

okey :D
następnym razem się poprawię :lol: albo pojedziemy tam na dłużej po prostu 8)

no i zapomniałam o jednej ważnej rzeczy na koniec relacji - stało się pewnego rodzaju tradycją że po wjeździe do Polski trafiamy na jakąś "zawalidrogę" i znacznie zmniejsza nam się tempo jazdy (szczególnie że zjeżdzamy z niemieckich autostrad)
w 2008 był to wóz "kanalizacyjny" w 2009 cóś w rodzaju dźwigu na ciężarówce a w tym roku przywitała nas Biedronka :lol:

Obrazek
AMFI
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AMFI » 25.08.2010 16:16

jolamik, muszę Co w tym wątku serdecznie podziękować za ciekawą relacje, lektura której skusiła mnie na wprawę do tribunj w te wakacje, jak w ostatniej chwili okazało się, ze mój pass się przeterminował i palowana wyprawa z przyjaciółmi wzięła w łeb... :roll:

dzięki serdeczne :D
nie poznaliśmy co prawda Dario osobiście, ale rarytasy mieliśmy takie same ;) zakupy u rybaków prosto z kutra w porcie - cudo, a i winko u kobitek w bramie na wyspie mniam mniam :)

Pozdrawiam :P
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.08.2010 16:20

AMFI napisał(a):jolamik, muszę Co w tym wątku serdecznie podziękować za ciekawą relacje, lektura której skusiła mnie na wprawę do tribunj w te wakacje, jak w ostatniej chwili okazało się, ze mój pass się przeterminował i palowana wyprawa z przyjaciółmi wzięła w łeb... :roll:

Nie wiem czemu wyprawa "wzięła w łeb" skoro do Chorwacji można wjechać na dowód osobisty :D

PS W innym poście piszesz, że jednak byłaś w Tribunj więc ..... :?:
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 25.08.2010 18:20

Wiesz Januszu ja myślę że właśnie dzięki temu że miała przeterminowany paszport (może chciała lecieć ze znajomymi samolotem np do Egiptu 8) ) pojechała do Cro :D bo i w inym temacie wklejała zdjęcia widoku z apartmanów Podvrh w Tribunj 8)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.08.2010 18:28

jolamik napisał(a):Wiesz Januszu ja myślę że właśnie dzięki temu że miała przeterminowany paszport (może chciała lecieć ze znajomymi samolotem np do Egiptu 8) ) pojechała do Cro :D bo i w inym temacie wklejała zdjęcia widoku z apartmanów Podvrh w Tribunj 8)

Jeśli tak, to wszystko się zgadza :D
AMFI
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AMFI » 25.08.2010 18:44

jolamik napisał(a):Wiesz Januszu ja myślę że właśnie dzięki temu że miała przeterminowany paszport (może chciała lecieć ze znajomymi samolotem np do Egiptu 8) ) pojechała do Cro :D bo i w inym temacie wklejała zdjęcia widoku z apartmanów Podvrh w Tribunj 8)

no widać po chorwackim słonku nie potrafię sie zrozumiale wypowiedzić po polsku ;)

dokładnie jak napisała jolamilk: mieliśmy lecieć z paczką do turcji, ale z braku paszportu musiałam pilnie wykombinować wakacje na dowód :) i wtedy pomyślałam o cro w której nie byliśmy od 7 lat :roll: przypomniałam sobie o cro.pl ... poczytałam... wysłałam ze 100 maili z zapytaniem o wolne miejsce i dostałam tylko 1 odpowiedź, że jest wolny app :)

jeszcze raz dzięks :)
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 25.08.2010 20:40

no to super że się podobało a avatar a w szczególności dieta nieźle mnie rozbawiła :lol:
trzaby zrobić taki z rakiją 8)
Ewin
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewin » 26.08.2010 18:17

A jutro będziecie w Słupsku u nas i sobie powspominamy i popijemy dary od Daria...takie wspomnienie lata :D
AMFI
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AMFI » 26.08.2010 21:07

jolamik napisał(a):no to super że się podobało a avatar a w szczególności dieta nieźle mnie rozbawiła :lol:
trzaby zrobić taki z rakiją 8)

może być i z rakiją ;) chociaż wolę swojskie podlaskie bimbry ;)
a w cro przez 2 tyg nigdzie nie mogłam ginu znaleźć, za to mają świetny rum domaczny :) polecam :)
i nie wierze, że jeszcze coś się ostało od Dario....
dobraj zabawy przy wspominaniu, ja codziennie fotki przeglądam

:roll:
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 27.08.2010 07:28

dary jeszcze są bo Dario nam zrobił prezent i wysłał paczkę :D
i nawet jej nie ruszylismy jeszcze Kozula :lol: normalnie jak nie my :lol:
do zo w Słupsku 8)

no i dobrodosli :wink:
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 29.08.2010 18:05

no i po Słupsku :?
puścilim lotto wszak było 15 mln i już nawet snuliśmy plany jak to zakupimy sobie domki w Vodicach a tu co?? ZERO trafionych :roll:
oby do wtorku :twisted:
tylko którego :lol:
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 29.08.2010 19:04

jolamik napisał(a):oby do wtorku :twisted:
tylko którego :lol:

Do najbliższego :D Tego życzę :D

Mnie tylko pięciu trafień brakowało do głównej wygranej :wink:

Pozdrawiam
Piotr
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 30.08.2010 11:56

to i tak nieźle mnie zazwyczaj brakuje sześciu :lol:
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 09.09.2010 11:40

A domingos wrócił ?? :twisted:

edit:
oj oni dopiero od poniedziałku tam są :wink:
domingos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) domingos » 10.09.2010 09:19

Nie wrocil :lol: , a nawet dostal zgode od Dario na dłuższy pobyt w trzecim apartamencie na ostatnim pietrze oczywiscie gratis :D
Lepiej napisz jak tam wygladały przebieranki Dario :lol: , niezle go urządziliście 8O

Pozdrowienia ,trzymajcie sie
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży