monika313 napisał(a):witaj cwik7, w jakim apartamencie będziecie mieszkać? podasz emaila?
Apartament Dario 1 adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
paulo1978 napisał(a):Witam a ktoś był u Dario w tribunj -apartament 2 angela?
jolamik napisał(a):Rubio... Tribunji jest bardzo urokliwe, widziałem tam chyba trzy apartmany... faktycznie widok na morze jest trochę przez drzewa... ale doceni te drzewa każdy, po całodniowym plażowaniu o niczym innym się nie marzy... jak o chłodnym karlovacko na zacienionym tarasie... do morza (najbliżej) schodzi się schodami, możesz pójść przepłynąć się i za 1 minutę być z powrotem na tarasie... do plaży ok 100 metrów, plaża całkiem fajna.
Apartmany Antonio... są już w zupełnym centrum... jak zobaczysz zdjęcia Tribuniji... mała wysepka w centrum... tam są apartmany... faktycznie zupełnie z widokem na piękny port jachtowy i wodę... do najbliższej konoby będzie jakieś 20 metrów...
Jeśli potraktujesz to miejsce jako bazę dla swojego wypoczynku i kąpieli z dzieckiem będzie świetnie... nam się podobały Vodice bo są bardziej imprezowe... chociaż tak na prawdę wieczorami po konobach chodziliśmy może 3 razy... reszta u gospodarza
Heike napisał(a):jolamik napisał(a):Rubio... Tribunji jest bardzo urokliwe, widziałem tam chyba trzy apartmany... faktycznie widok na morze jest trochę przez drzewa... ale doceni te drzewa każdy, po całodniowym plażowaniu o niczym innym się nie marzy... jak o chłodnym karlovacko na zacienionym tarasie... do morza (najbliżej) schodzi się schodami, możesz pójść przepłynąć się i za 1 minutę być z powrotem na tarasie... do plaży ok 100 metrów, plaża całkiem fajna.
Apartmany Antonio... są już w zupełnym centrum... jak zobaczysz zdjęcia Tribuniji... mała wysepka w centrum... tam są apartmany... faktycznie zupełnie z widokem na piękny port jachtowy i wodę... do najbliższej konoby będzie jakieś 20 metrów...
Jeśli potraktujesz to miejsce jako bazę dla swojego wypoczynku i kąpieli z dzieckiem będzie świetnie... nam się podobały Vodice bo są bardziej imprezowe... chociaż tak na prawdę wieczorami po konobach chodziliśmy może 3 razy... reszta u gospodarza
Witam
I ja właśnie mam pytanie odnośnie Antonio...Ostatnio byliśmy u Dario w Tribunj w apartmanie Plaża. Tym razem Dario zaoferował nam właśnie Antonio...Co sądzicie o tym miejscu?
Dodam, że jedziemy z małymi dziećmi...
Pozdrawiam
moniasia napisał(a):Czy jeszcze cos mozna u Daria zarezerwowac, napisalam ale nie wiem czy mam dobry kontakt, bardzo prosze o podpowiedz termin 31.07.18-14.08.18 wiem wysoki sezon ale jak on taki dobry czlowiek to moze pomoze cos dobrego znalezdz w normalnej cenie. Jesli sam juz nic nie ma. Prosze podpowiadajcie, nie moge pisac prywatnych wiadomosci jestem tutaj nowicjuszem a panike mam olbrzymia bo nic nie moge znalezdz niestety za poznio zabralam sie za rezerwacje.
Powrót do Nasze relacje z podróży