Na mnie cały czas czeka ta twierdza w Sibeniku (ta nad wodą oczywiście).
Fajne miejsce.
pzdr
Vjetar napisał(a):Na mnie cały czas czeka ta twierdza w Sibeniku (ta nad wodą oczywiście).
Fajne miejsce.
pzdr
Wołek napisał(a):Vjetar napisał(a):Na mnie cały czas czeka ta twierdza w Sibeniku (ta nad wodą oczywiście).
Fajne miejsce.
pzdr
Masz rację - miejsce jest fascynujące. Szkoda, że nie miałam okazji dostać się do środka ale tam, to tylko od strony morza, trzeba podpłynąć łódką.
Wołek napisał(a):
Masz rację - miejsce jest fascynujące. Szkoda, że nie miałam okazji dostać się do środka ale tam, to tylko od strony morza, trzeba podpłynąć łódką.
Vjetar napisał(a):Wołek napisał(a):Vjetar napisał(a):Na mnie cały czas czeka ta twierdza w Sibeniku (ta nad wodą oczywiście).
Fajne miejsce.
pzdr
Wpław?
ewula91 napisał(a):Wołek napisał(a):
Czyli pod same mury można dojść ale nie wejdzie się do środka?
Pamiętasz może w jakiej cenie był wstęp na twierdzę Knin?
Dużo zwiedzacie, co mi bardzo odpowiada, więc chętnie będę podróżowała dalej z Wami
woldox napisał(a):Muszę powiedzieć że o tej twierdzy KNIN pierwszy raz słyszę i widzę, w tym roku na pewno tam pojedziemy
czekam na dalszą relację może coś jeszcze mniej popularnego odwiedziłeś
Janusz Bajcer napisał(a):Moim zdaniem te cyfry to ilość kursów promów danego dnia.
gustaw7 napisał(a):Dostałem sie do tej twierdzy w tym roku po powalonym słupie elektrycznym